torsdag 25 augusti 2011

Mångsysslaren Samson blir rapporthund.


Sådärja, en dag för mig själv med pojkarna. Inledde med ett naprapatbesök in the House of Pain -VÄLBEHÖVLIGT! TACK! ;)-, åkte till underbara Virge och fixade fransarna och lagade den nagel som Samson bet av igår när vi tränade skydd, sen blev det en tur till Enköping och rediga lydnadspass med båda grabbarna. Samson fick lite hjärngympa så han blev trött och sen positionsträning när han var trött. Quarre har fått skifta fokus i apporteringen och nu kikar vi på att hålla stadigt i den där satans apporten. Gick grymt när jag satte lite frustration i skallen på honom. Sen var det det där med startskallen som har kommit. Men det fick jag väck oxå med lite krav och lugn :) Fett najs kan man säga! Båda är i kanonform nu och spåret för Samson kan jag inte klaga på, efter skyddspasset igår så känns det som att han är på väg in i en kanonform... Bara hettan släpper... :/
Fick jag ett tips på vart jag kunde beställa tjänstetecken i rätt färg av Kristoffer och Marianne, dock så tog guldfisk minnet överhand och hur jag än googlar skiten så kommer jag inte rätt... :(
Jag och Samson väntar på svar om vi kom med på en rapport-kurs i Tierp, jag håller tummarna så det gör lite ont! Skulle vara så roligt! Framförallt så prova något HELT nytt och få lite erfarenhet från en ny gren. "Våga vägra dö nyfiken" som en vän sagt :)
Nästa vecka så ska vi köra Samson lite och få upp lite sträcka, han måste gå 500 meter påstår experten Uffe :)
Ska tvinga ut min mor som är gammal i gemet när det gäller rapport när vi fått till lite grundtankar i Samsons lilla huvud, typ att man ska springa. Långt. Själv.

Imorrn drar jag och Sanna, aka Kråkorna till Habo och ungdomslägret som hålls i SK Habo's regi. Så alla som har någon form av självbevarelsedrift? Håll er undan från E4 mellan Sthlm och Jönköping mellan 15:23-19:48 ;)

1 kommentar:

  1. Vad kul att testa rapport! superkul med så många grenar, tufft men man inte uttråkad (min värsta fiende) Lycka till, hoppas ni kommer med på kursen. Bra citat från din vän, det är mitt motto med :-)

    SvaraRadera