fredag 19 augusti 2011

Det känns lite överflödigt men idéen är ju rätt komisk.

Fredag. Igen. Veckorna går så fort att man tappar andan. Avverkade 7 km i regnet och kom just innanför dörren, slängde in lax och potatis i ungen och väntar på att tiden ska gå så man får i sig lite middag... Tror det blir lite romsås till kalaset... :)
Köpte en diktafon till skolan idag, en rosa fin sak för lite för mycket pengar om ni fråga mig. Men jag har någon form av plan och hoppas att den ska underlätta pluggandet och kombinationen att jag har hundarna under hösten. Det ser verkligen ut att bli en apjobbig höst så allt som kan underlätta när mörkret börjar falla är ju välkommet.
Eftersom vi ändå var dyngsura så passade jag på att simma hundarna ordentligt oxå, Quarre är som en lite Dopping som dyker och Samson mer som dom där bilarna som blir båtar när de kommer ner i vatten. Det känns lite överflödigt men idéen är ju rätt komisk.

Schäfertidningen kom idag, reportaget från Talanglägret fanns med och jag hoppas att det kommer massa schäfrar som ansöker till LL satsning :)
Samson var med på lite bilder, dock inga smickrande sådana :D

Sen var det tråkigt att läsa att ordförande släpper sin post, jag gillade verkligen Thomas. Inga egenintressen och ett öga för vad som är relevant och hur saker och ting ska skötas. Det har ju skrikits lite kors och tvärs på bloggar, anklagats om styrelsens tystnad -Kan vara en följd av att man inte skickar breven till AFS utan till privata adresser... Klantigt.- i vissa frågor, om schäfer aveln, om dessa dagisavdelningar som existerar -vissa får bara leka i avd Humlans sandlåda och andra på Bikupans klätterställning-, andra gormar om det ena och det tredje som inte ens är AFS ansvar -men klantstackarna förstår inte det- och andra bara skrker och vill för allt i världen inte bidra till organisationen. Andra bara kör över andra och är otroligt oprofessionella med översittarfasoner mm. Taskigt.

Men med lite tur så kanske de goa som kämpar inte ger upp och fler BRA individer kommer till, jag tänker fortsätta kämpa för ungdomarna och hoppas att jag får stöd för det. :)

Ha nu en supertrevlig kväll och här kommer dagens garv, den om orkar kolla på hela filmen kommer veta när Lillen slår på sort och med det skapa världshistoria! Kändisskapet kommer inte gratis, vill man ha det så får man skapa rubrikerna själv! ;)


5 kommentarer:

 1. Läste schäfertidningen idag och ett stort grattis till ett jättefint reportage...Så fina bilder på er ♥
  Blev glad av att se er!!
  Trist att Thomas avgår, men hoppas då att se honom destomer på vår klubb där han också är ordförande :)
  Håller som vanligt med dig ang vissa personers taskiga fasoner!!Så trist när de flesta egentligen vill samma sak - schäferns väl!
  Vilken härlig filmsnutt, goe hund♥
  Kram

  SvaraRadera
 2. Jag förstår Lillen. Vem vill dela med sig av Ben & Jerry ;)

  SvaraRadera
 3. Synd att Thomas kliver av sin post tycker jag också.Vi syns till helgen!!Lottie

  SvaraRadera
 4. Du klarar hösten - säg: bring it on! :-)

  SvaraRadera