fredag 5 augusti 2011

SSM - del III


Fredagen var en ledig dag kan man väl kalla det, Samson behövde verkligen den dagen med tanke på alla omständigheter.
På lördagen så drog stressen igång, jag inledde med att visa Zo och riva av modprovet med Samson. Det gick kanon med båda med ett par missar, Samson var trött och sur så han grisade och gjorde inte korrekta efterbevakningar enligt min mening och Zo gav sig fasiken på att köra så mycket passgång som hon bara hann med. Dock så fick vi till traven och hon blev uppmärksammad av domaren.
Sen groomade jag Quarre och han fick göra sitt individuella med Matilda, han fick inte till traven och med tanke på att han typ tränat två gånger i sitt liv och sista gången ca en vecka tidigare.
Sen var det Samson som skulle in och Matilda gjorde verkligen ett kanonjobb, han kunde inte visat sig bättre och hon tog hjälp av en annan ungdom som stod utanför och tecknade åt henne om det felade i uppställandet och hon var snabb som en vessla att fixa till det.
Sen var det rast och vila med go mat på kvällen :)
Söndagen innebar konkurrens och Zo inledde med att vara utropad femma, men tyvärr så gjorde hennes passgång att vi halkade ner till en tionde plats, men det är itne illa pinkat för att bara har tränat ett par gånger och vara otränad i utställningssammanhang, ett jättegrattis! -Tänker påpeka att jag hade blåsor i händerna efter att ha visat den lilla tiken på 29 kilo eftersom jag fick lyfta henne var och varannan sekund-
Quarre var nästa hund in på banan och från början skulle jag ha visat honom själv, men Matilda ställde upp och jag och Benson sprang runt ringen. SG 16 blev det för den lilla dvärgschäfern :)
Samson slutade på V6 och jag är supernöjd med det, han har inte utställningstränat och som Matilda sa så missade vi domaren tre gånger då Samson inte visade sig så bra som han kunde ha gjort, men det som är skönt med Samson är att han är lärd att gå runt så jag kunde stå i samma hörn hela tiden, ända tills tröttheten blev för stor i hettan då jag gick ett par varv :)
Duktiga mammas gris! Så duktig att han fick gå med i Beathalandets uppfödargrupp och bli fotat :)

Matilda drog även ett tungt lass med Barn med Hund på SSM, jag hade väl stöttat lite men hon har verkligen gjort ett kanonjobb och med stöttning från Sk Habo och Martina Höglund som domare så blev det ett kanonarrangemang! Största prisbordet någonsin! Så kul! Underbart med så många godingar som vill engagera sig bara för att våra barn och ungdomar ska få en trevlig tillställning :)

Nu ska jag ut och möta upp Sissi så hon får ta in ett spår som jag la till henne i fm:)

4 kommentarer:

 1. Tja jag såg att du gick på big 4 i göteborg,i ett tidigare inlägg jag tänkte bara fråga hur megadeth var, det är nämligen mitt abosluta favoritband! fan önskar jag var där!

  /Oliver

  SvaraRadera
 2. Grattis...Grattis...Grattis...
  Vad mer kan man säga..?? Stor Kram

  SvaraRadera
 3. Tack Marie! :)

  Oliver, jag är inte ett Megdeathfan så jag är inte rätt person att fråga. Jag tyckte inte att de var så jättebra, men det är ju inte min musiksmak.
  /Jeanette

  SvaraRadera
 4. aha ok, men här har du en fet låt om du ångrar dig: http://www.youtube.com/watch?v=TmyAvInKhuA en av deras bästa

  /Oliver

  SvaraRadera