onsdag 10 augusti 2011

Fullproppad dag!


Hualigen vilken dag det har varit, alla vädertyper har tydligen varit i farten i Stockholm och ställt till det mer eller mindre för oss 08:or.
Inledde dagen med att lägga spår till mig och Uffe, sen bar det av ner till centrum för att unna mig en lunch ute i sällskap med en trevlig tidning. Man känner sig alltid lite extra vuxen när man äter lunch själv och njuter av en ledig stund :)
Sen tog vi in spåren och Samson gjorde ett kanonjobb, lite väl het även idag men jag ska lägga lite tråkiga spår åt honom och myyyycket längre...
Åkte vidare till gymmet och hade ställt in mig på att lyfta lite skrot, kom in... stod med tvångstankar och glodde på maskinerna och vikterna... Sen vände jag på klacken och gick till löpbandet och sprang ett par kilometer medan regnet öste ner utanför fönstret. Gött men jag inser ju att jag har ett missat pass som måste tas igen :P
Åkte till Åkersberga och fixade naglarna, alltid lika mysigt att komma till Virge och bli ompysslad och denna gång fick det bli glittriga naglar. Man blir glad bara av att titta på dem :)
Åkte till klubben och tränade först lydnad med Quarre, körde igenom IPO/BSL programmet och lite hoppteknik, det eviga skrikandet när han blir frustrerad men ÄNTLIGEN har han kommit över sig själv och bjuder till. För jobba vill han ju:)
Samson hade jag en plan för, vi har ju ändrat lite i våra planer och med sjunkande temperatur så blir han ju väldigt pigg så det var bästa tillfälle att börja laborera. Har analyserat lite och som vi alla vet så har jag ju en lat hund, en grabb som är ganska bekväm av sig och om inte matte säger att man MÅSTE göra något och lägger till rätt belöning så kan det gärna vara för hans del.
Så idag har jag belönat upp honom och provat lite olika tempon att jobba honom i, och det har haft en oväntad effekt på honom. Ropar inte hej ännu eftersom regn och kyla antagligen gjorde sitt... ;)
Sen var det skyddspremiär. Morsning. Det var ett monster som klev in på plan och ja... Det blev utvecklingssamtal därefter kan man säga... Hualigen igen.
Bensons kommentar "Tja... Lyckas du komprimera ihop honom så kommer det bli kanon."
Ett projekt som känns överväldigande. :)

3 kommentarer:

 1. Det fixar du:)) kram marie&carma

  SvaraRadera
 2. Låter som du haft en härligt stressig dag...
  Rätt belöning är väldigt viktigt här hemma också :)) För en korvsnutt så finns det inga gränser för vad hon kan åstadkomma..
  Kram

  SvaraRadera
 3. Tack Marie! Ja om den lille bara kan sluta skylla på att han är sjuk ;)
  Hmmm...
  Japp Marie2, men då slipper man ju tänka på annat ;)

  Kramen

  SvaraRadera