onsdag 17 augusti 2011

Terränggående mästerdagdrömmare.

Ibland så droppar det in en människa i ens liv som bidrar med positiv energi, utan att egentligen inte göra så speciellt mycket utan bara genom att vara sig själv. Med ens så får man extra energi och den vill man ju givetvis lägga på andra som behöver den.
Idag så var vi på ännu en upptäcksfärd jag och pojkarna, vilket resulterade i någonstans mellan 10 och 12 km ute i terrängen och 2 timmar på tidtagaruret. Inte helt fel:)
Kan ju meddela att jag har en ganska barnslig egenskap som verkligen kan ta sig vilka former som helst, jag är MÄSTARE på att dagdrömma. -JD i Scrubs kan slänga sig i väggen!-I timmar kan jag gå och fantisera om precis vad som helst, oftast så går det i olika teman. Just nu är det hur mitt drömhus ser ut och hur jag ska inreda det samt hurvida hundhuset ska byggas ihop med garaget eller inte... ;)
Är inne i en sån där skåne-period igen, brukar ju få dem ett par gånger per år och då tittar det ju förbi stall och hästdrömmar oxå... Satt och kollade på skoj på gårdar i södra Sverige och man ställer sig frågan VARFÖR bo i en storstad? När man som jag är en lantis så långt in i hjärtat...

Imorgon så ska jag dessutom ta tag i mig själv, är så dålig på att äta... äter MAX tre mål om dagen och det är ju bara tre för lite... Men jag har fortsatt träna som innan... Vägde mig idag och jag hade gått upp i muskelvikt men stått mer eller mindre still på den andra fronten. Dvs semestervikten är kvar och inget har hänt sen SSM :P
Min gulliga coach sa att det var läge att börja äta ordentligt och det är ju sant, min kropp är inställd på svält eftersom jag tränar så pass mycket så när den får ngt i sig så lagrar den som en galning... Stackarn...

Satt och letade efter en film med mitt gamla IPO-tempo och hittade den här filmen...Ska försöka få till en film med det "nya" tempot, det är ju ganska många skavanker i det ännu men ni kanske kan ge ett litet uttalande :)

3 kommentarer:

 1. Chefen av lilla Jönssonligan...17 augusti 2011 kl. 09:03

  Gård i Skåne? Varför drömma, genomför! :) Fatta hur ofta vi skulle kunna träffas då, de är ju nästan som att bo grannar...

  SvaraRadera
 2. Ja, flytta ner till Skåne..så roligt det skulle vara...Vi behöver en sån som dig här i göingeskogarna :))
  Drömma måste man..Men också förverkliga en del :))
  Är ju själv en drömmare i stora mått mätt :P och just nu är det en husbil, med stort garage där hundarna har en härlig plats :))
  Och DET ska förverkligas :D

  Kram :)

  SvaraRadera
 3. Hej!
  För en tid sedan skrev du hur du tränar in "leta spår" med att linan inte får vara sträckt när hunden letar spår... Hoppas du förstår vad jag menar ;-)
  har du tips på hur detta tränas in?? Kör tjh utbildning med min hund nu och inser att det vore ett bra sätt att veta när han letar/inte letar??
  MVH
  Mia

  SvaraRadera