tisdag 23 augusti 2011

E4 är för fegisar! Asfalterade vägar är för de som inte har riktiga bilar!

Jag kunde inte hålla mig, men när vi efter flera kilometer förvirrat -missade alltså en avfart, tog nästa och lyssnade på GPS:en- oss in på småvägar och åkt genom det småländska landskapet/skogen så var jag tvungen att dokumentera våra bravader.
E4 är för fegisar! Asfalterade vägar är för de som inte har riktiga bilar! ;)Men det var helt klart värt att sova enbart en timme innan jag vid 04:30 satte mig i bilen igen för att åka hem till Uffe och starta vår resa ner till High Chapparall och IPO SM.
Kickis 60-års kalas var föremål för min uteblivna sömn. Men klart värt det! :)
Hade verkligen en helt underbar dag -Men vem hade inte haft det med det sällskapet!!?:)- och det fanns ju hur mycket tid som helst att plugga på vägen hem iaf... Eller inte... Men jag kan nog numera titulera mig som "Världens sämsta resesällskap" efter att ha haft högläsning ur 'Indtroduktion till förvaltningsrätten'... :/
Dock var det väldigt angenämt att åka med Ulf från min sida sett, på hemvägen mötte vi upp Silvana och Alex i Gränna och i sällskap med Affe så åt vi en riktigt god middag. Jag och Silvana frossade i en fisk och skaldjursbuffé och Uffe gjorde livet surt för servitriserna. ;)
Köpte med mig massa polkagrisar och fick sedan en guidad tur längst gamla E4:an när vi åkte hemåt igen :)

Grattis alla duktiga ekipage till alla fina prestationer! Ni som inte kände er nöjda hoppas jag kommer tillbaka, ni och vi som känner er vet ju vad ni går för! Kör så det ryker nästa gång! :)

1 kommentar: