söndag 14 augusti 2011

Det var bara att springa ikapp den obemannade bilen. Inga problem.

The big 4 i sommras... Längtar tillbaka lite...

Igår så var det kräftskiva i avkroken Rimbo som gällde, satsade stenhårt på att höra slut på mina pojkar innan vi åkte dit. Vilket resulterade i ett löppass och ca 6000 steg spår... Men det hjälpte föga och det var sprall och spring på kvällen ändå. Men när nubbarna kom fram på borden och stämningen blev allt mer lättjefull så fick pojkarna hoppa in i bilen och då somnade de som två stockar. -aldrig hundar och fulla människor tillsammans- Det var även två trötta pojkar som imorse låg och knorrade nedanför sängen. Passade mig utmärkt! :)
Idag så åkte jag och tvättade bilen, kolla olja och glömde lägga i handbromsen när jag klev ur bilden för att kika på varselljuset som glappar. Det var bara att springa ikapp den obemannade bilen och hoppa in och lägga i den. Inga problem.
Sen blev det klubben och lydnad, har haft en plan de senaste passen och idag så gick det riktigt bra för båda grabbarna. Med Samson så har jag fortsatt med tempo-träningen och nu är starterna bättre. Sen kollade jag av platsen och bytte "Go'natt" mot "Ligg", där har jag en tanke att han kommer i konflikt när det gäller IPO:t eftersom det händer så mycket på plan när han ligger där om man jämför med eliten. Han låg som men klippa och jag var salig över att det kanske finns en liiite chans att han mognat sen han blev påhoppad och att jag kanske kan plocka tillbaka gamla kommandon... Hoppas...

Go'natt på er alla!

3 kommentarer:

 1. En bil i rullning är inte kul...Kan känna paniken :)
  Usch, vem har blivit påhoppad, och varför..?? Låter inte roligt det heller...men det känns som att du kommer att fixa det med :)
  Kram

  SvaraRadera
 2. Ja han blev tyvärr påhoppad när vi höll på att tävla lydnadsklass 3 och fick en ganska dålig minnesbild av det. Så jag bytte kommandon och utförande på platsen eftersom han efter påhoppet skrek av typ ångest när jag la ner honom på tävling... :(
  Men vi jobbar med det ännu så vi kämpar men det får ta den tid det tar :)
  Kram

  SvaraRadera
 3. Åh vad jag tycker synd om,såklart det kan ta sin tid men med tålamod så fixar det sig förhoppningsvis snart ♥

  SvaraRadera