måndag 17 augusti 2009

Hårdträning och terränglåda!

Ujujuj nu jädrar har vi kommit igång, hältan har ju varit som bortblåst i ett par dagar, nästan en vecka när jag tänker efter...Idag så blidde det att träna på inkallning med ställande, hopp-sitt-hopp och rutan tjatades till förbannelse... Tänk att de kan testa trots att de har gjort det klockrent typ 12 gånger på raken innan? Jag misstänker att Samson gör det på ren djävulskap!!
Imorgon så är det spår som gäller och vi ska oxå iväg och träna på Bro-Håbo BK, jag håller på att byta miljöer titt som tätt och tränar på lite olika klubbar och platser. Det verkar inte bekomma honom det minsta så det känns skönt.
Ska nog passa på att simma dem ordentligt oxå, det blir till att föna grabben... haha...
Stackarn har vant sig och står som en staty med en blick som får de svältande barnen i Sudan och svininfluensan att verka vara småpotatis.

Min älskling ligger ute i skogen och myser i en puppa, soldaterna ska ha sina första fältdygn... mohahahahaha! Är såååååååååååå nöjd med att min värnplikt är till ända! 114 dyng bodde jag i den berömda terränglådan...

Som hundförare så fick man sova i hundgården de första två veckorna som man var på HundSektionen... när det kröp ner mot nollgradigt och man låg ute på en pall med en hård gummiskiva undersig och hunden som kurade ihop sig intill... det var en frusen men underbar känsla... Men vilka tio månader det var! Saknar det kan jag säga...
Kanske inte allt dock... hang in there Sebbe! Om ett år så är det lumparhistorier som gäller!

Lite minnen...


Packa bör man annars dör man, med största sannolikhet...

Hääääärligt med tre fältveckor! Weeeeeee!
"Fan matte... jag har ju spårat sju kilometer nu... kan vi inte åka hem nu?"

Utbildning med polisens bombenhet.
Mmmm mammas gris (Hero) och jag sover tungt...

Nu sticker vi hem! Falk är lycklig...

1 kommentar:

  1. Åhh jag vill också göra lumpen!
    Verkar så galet roligt!!!!!
    skönt med hältan.

    Kram

    SvaraRadera