tisdag 24 maj 2011

Vill Ni ha en träningshelg?


Jag sitter och funderar på att dra ihop en träningshelg och då för redigt kompetenta instruktörer, det blir antagligen till hösten men jag lägger ut en krok redan nu.
Det kommer att vara fokus på lydnad och utveckling, tanken är att det ska rikta sig till ekipage som är på gång i klasserna och kommit en bit i träningen. Sen kanske man kan ha åhörare.
Ras spelar ingen roll och inte heller erfarenhet, alla är välkomna! Man måste älska hundträning bara! :)
Ni som gillar mitt tänk och syn på träning kommer bli saliga tror jag och jag kan utan tvekan lova framsteg/framgång om man väljer att dyka upp :)

Så nu tar jag en intresseförfrågan, vilka är intresserade? Inget bokat! Men ska man lägga ner energi på ideellt arbete så vill man ju veta att det finns underlag för en utbildning.

Det kommer bli till självkostnadspris och tanken är att försöka lägga det mitt i landet, låter det intressant? Släng in en kommentar eller skicka ett mail!

13 kommentarer:

 1. Räkna med mig. Kram Sissi

  SvaraRadera
 2. Är intresserad,men vet inte om jag är "redigt kompetent".
  Kram Bibbi

  SvaraRadera
 3. Läste inte ordentligt. Det var kanske inte deltagarna som behövde vara redigt kompetenta?! Hur som helst är jag intresserad. Kram igen! Bibbi

  SvaraRadera
 4. Hej!
  Roligt att träffas sist, har du FB?
  Jag är intresserad av träning såklart;-D så gittar du på nåt kul är jag säkert PÅ. Beorende på datum o pris förstås.

  Ha det så bra/Jenny & Mini

  SvaraRadera
 5. Hej! Detta låter jätte kul så får jag så vill jag gärna vara med, beroende på vad priset landar på och vilket datum de blir :). Läser ofta din blogg men vi har aldrig träffast. Fick reda på din blogg via en kompis som har en halvbror till Samson. Kram Sophie Ekelund från Jönköping

  SvaraRadera
 6. Jag hade väldigt gärna varit med! Men vi kanske tillhör dom som inte kommit tillräckligt långt... Men isåfall kanske man kan vara med som åhörare och lära sig på det viset.

  Jag har aldrig träffat dig utan hittat din blogg genom andra bloggar!

  Mvh Linda

  SvaraRadera
 7. Hur långt man kommit har ingen betydelse, en bra instruktör lägger upp utbildningen så att det passar alla. Det är ju mer för ens egen skull att man inte är HELT ute i det blå utan har lite kunskaper eller mål med sin hund. Så man kan ta till sig och lära sig mer :)

  Sen ska man ju kanske förstå att det kanske inte kommer handla om att lära hunden gå i koppel, det kommer handla om lydnad och utveckling för ekipaget.
  Hur svårt kan det vá!!? ;)

  Gud så roligt med så många intresserade, hoppas på svar snart så jag kan dra igång detta projekt! :)

  Kram på er alla!

  SvaraRadera
 8. Tjing!

  Skulle kunna vara något att haka på :-), beror lite på pris, datum och plats, men intresse finns defenitivt :-) och inte att förglömma om lilla killen är hel
  :-(

  Kram Veronica & Hobbe

  SvaraRadera
 9. Hej, vi hänger på, Peter, Eva, Pepsi o Elsa

  SvaraRadera
 10. Som så många andra skrivit, beroende på pris och plats är det inte helt omöjligt att jag och Caliber är intresserade!

  /Carro och Caliber

  SvaraRadera