torsdag 12 maj 2011

Matlagningstips från Linnea!

Mitt bidrag till lagandet, se så gott det ser ut! (Linnea fick alltså receptet)

Alltså nu när jag inte får äta något så blir jag mer sugen än någonsin att ställa mig i köket och laga mat! Otroligt! Så för att stilla mitt begär så är jag inne och läser på min klasskompis blogg, Mat 365 heter den. Ni hittar den i länkarna intill oxå.
Denna tjej har alltså lagat ett NYTT recept nästan varje dag! Helt jäkla ortoligt!
Hon är fotograf oxå så man kan dregla länge och väl över hennes goda måltider, jag säger det igen som jag sagt förr:
Mitt mål är att bo en vecka hos Linnea, jag vet inte när, hur eller om men jag har satt det som mål i LIVET! ;)

Missa inte att surfa in hos henne och hitta inspirationen till kvällens middag, det finns verkligen något där för alla! För oss lata och de som älskar att stå i köket. Klockrent!

Nu ska jag ut i solen efter att ha kokat skallen med Marx... Jag fattar noll och ingenting och blir inte smartare av att kolla på hemtentafrågorna... Så nu ska jag lufta hjärnan och se om det ramlar ner ngt...
Ikväll ska vi till Globen med jobbet och lyssna på Ceasar Milan, det ska bli spännande!

2 kommentarer:

 1. Vilket bra tips på blogg.är sååå imponerad av människor som tar sig tiden och är duktiga på att laga god mat. Nytt recept varje dag? Shit vad ambitiöst.

  Jasså Marx den gamle gossen :) Typiskt att jag för inte så länge sedan slängde en massa böcker annars hade du kunnat få kurslitteratur från mig - klassiska teorier m.m. inom både sociologi och psykologi.

  Vad kul att lyssna på Cesar, han är grym.

  /Therese

  SvaraRadera
 2. Tack för tipset till bloggen mat 365..kanon för jag har sällan inspiration :) Nyfiken på att höra om Ceasar...Han är ju bara så bäst :)Iaf på tv :)
  Ha en bra helg!!
  Marie och Wilda

  SvaraRadera