torsdag 5 maj 2011

Vi får ta en annan väg...

Lessen Heffa... Vi får ta en annan väg...

Ett blogguppehåll i vanlig ordning, men så är det när man inte kan förutspå hur ens veckor ska se ut när de tar sin början :/
Samson är verkligen i starten på en kanonform, på simningen så är det svårt att få upp honom en högre puls trots jetstråle och allt. Snart blir det mer muskelbygge ;)

Till Vilda: Säg åt morsan att Samson började i simskola när han var 6 månader och då med flytväst, sen blev det bara flytväst vid uppvärmning och en stund utan. När han var 12 månader simmade han utan problem i 30 minuter med jetstråle i 20. Det är bara viktigt att matte känner dig och din form så du inte blir allt för trött eller övertränas. Lycka till Vilda!:)

Spårade med Samson igår, Jonas la ut et spår med 7 vinklar och 8 apporter. Perfekt! Den killen har noll koll på vart vinklar går och ett humm om vart apporterna ligger. Så när han sa att Samson gått över vinkeln så följde jag ändå Heffaklumpen och så kom vi in i vinkeln och han gjorde den perfekt! Men det är just vinklarna som är vårt lilla problem just nu, han löser dem snyggt men när han väl får problem så gillar jag inte hans slagteknik... Den är puts väck sen förra året... Mitt fel... Påvisningarna är kanon, som en sfinx och apporten ligger mellan framtassarna och han är så ivirg på att vi "visa" den för mig när jag kommer fram. Vinklarna kommer lösa sig med lite mer träning, vi har ju egentligen bara spårat någorlunda frekvent de senaste två veckorna :)

Idag tränade vi med Benson och Utter, Samson fick ligga plats och vi körde igenom programmet när Utter låg plats. Sen körde de skydd och Samson fick helt enkelt snällt sätta sig i bilen och sukta inför nästa vecka då han får ta plats i skulet igen ;)

Jonas fick en inryckningsorder och idag var det en massa sprutor och allehanda hälsoundersökningar och på måndag så börjar utbildningen. Om två veckor så roterar han ner och kommer hem i december. Snabba ryck och det är bara att gilla läget.

Stay safe!

2 kommentarer:

  1. Tack :) Ja vi får nog ta och simma lite när vädret och poolen kommit i ordning. Det är ju en skonsam form för muskelbygge och bra för leder och kondition....Tycker ni är jätteduktiga med er träning!!Stackars Samson, fick han inte vara med i skyddet :)Det sista vet jag inte vad det handla om,men det lät inte kul. Önskar er en trevlig helg/ Marie och Wilda

    SvaraRadera
  2. Ser fram emot lydnadskursen i kväll, introduktionen.

    Läskigt och tråkigt att Jonas ska iväg. Men han behövs säkert, det är tur att det finns människor som ställer upp i nödsituationer. Hoppas att allt går bra. När det gäller tiden så kommer den gå fort. Man ska bara vänja sig första månaden eller två så kommer man in i den nya vardagen. Du har en skön inställning! Du är stark.

    Kram

    SvaraRadera