måndag 16 maj 2011

Fy fan vad gött! MAAAAT!

WORD!
Idag var jag förbi min tjockisklubb, möttes av min supergoa coach som faktiskt har varit i min situation på många sätt, både med hälsa och privatliv. Vilket på någevis är extra sporrande!
De har en sån där supervåg som typ skickar rymdvågor genom kroppen på en och man får hur många procent man är av allt. Efter en veckas detox så hade jag tappat 5,9 kilo, varav 3,1 kilo var rent äckligt fett som runnit av mig! 3,1 kilo! 0,8 kg muskler hade strukit med men det kan jag leva med. Resten är vätska som fattas i mina muskler mer eller mindre., så jag kan faktiskt säga att muskelmassan är jag nöjd med, men bättre ska det bli!
Inte ens Q-park kunde få mig på dåligt humör när jag kom till bilen och insåg att de lappat den :P
Så nu ska jag gå på halvfart eftersom jag inte har kunnat träna under en hel vecka, det har bara varit de vanliga hundpromenaderna.... Gött för själen men inte like bra för min rygg :(
Nu ska jag äta mellis. ÄTA! Ja jag säger då det... När man blir lycklig för en sån sak så... :)
Sen är ju mina pojkar hemma igen, Samson har INGEN päls och är som kollegorna säger "Ett vandrande huvud" och Quarre är överlycklig över att Robin är här. De leker i hallen lite stillsamt eftersom de vet att man inte får stojja runt inomhus.
Det blir nog en promenad till idag, har redan varit runt Örnäs så jag lär tangera 20 000 steg idag. Men utan kramp i musklerna eftersom det kommer komma lite energi till dem nu :)

Sen är det TÄVLINGSLYDNAD ikväll, alltid lika spännande och framförallt roligt att träffa mina goa kursdeltagare :)

4 kommentarer:

 1. Sa ju att du skulle vara grym! Imponerad av dig :)
  Kraaam!

  SvaraRadera
 2. Starkt jobbat!
  /Therese

  SvaraRadera
 3. Har trott hela tiden på att du skulle fixa detta... :)Grattis <3

  SvaraRadera
 4. Bra jobbat Jeanette!!

  SvaraRadera