måndag 7 maj 2012

Draglägret som man inte glömmer!

Hemkommen. Helt slut. Men så glad så det spritter i kroppen!
I torsdags så rullade jag och mamma ner och där höll hon sin föreläsning "Lär dig läsa din hund" för ett helt gäng med hundbitna, en kanonrolig föreläsning som är under utveckling som jag varmt kan rekommendera att man går och lyssnar på. Henne kan man även hyra in om man vill.
Vilket Hanna och Linda hade gjort. På fredagen så bar det, efter en middag på torsdagen med Jessica och Matildorna och en natts sömn hos mina uppfödare, av till Halmstad. Lydnad för hela slanten och det är alltid lika underbart att få träffa min älskade Lilla My. Fick lite tankar med mig hem och nu är det lite idéer som ska provas. Ska bli tokspännande. Det får bära eller brista lixom.
På kvällen så körde jag upp till Mullsjö för att ansluta till Schäferungdoms Dragläger. Trött som få somnade jag hemma hos Matilda och vaknade upp till ett äventyr!
Det kan vara en av de roligaste och mest inspirerande helgerna på länge för min del, utan tvekan! Jag är såld!
Lördagen så snodde Peter min lilla klump och åkte och gjorde ett UHP som innebar att han skavde sin lilla rumpa på en cykel i två mil. För Samsons skull. Vilka uppfödare man har! Tusen tack! :o)

Så grattis Samson till ytterligare en liten förkortning! :o)

När han kom tillbaka så släpade han (alltså Samson) runt mig 2,5 km.

Minst. Men Mest Makalösa.
Gänget, Millan saknas med henne hittar ni ovan med sin nallebjörn Tröllie.
Millan och Tröllie spurtar!
Maaaaaammaaaaas Griiiiiiiiiiiiiiiiiiiis!EEEEEEXTRAAAA AAAAALLT!

  

Samson och Matilda gasar!
Idag körde han 2,5x2 km med kickbike där Matilda tog hem vinsten i B-klass och numera har alltså Samson en rosa lina som vi ska träna med! Finare och snärtigare (läs ROSA) kommer det bli med tiden!

Sen körde vi Zo och Samson i två-spann och det var med ett "nära döden"-skrik som Matilda (den lättare av oss) for iväg i vansinnestempo och hade det inte varit för Zozans lilla trampdyna så hade de nog spräckt ljudvallen! ;)

Ledarligan!
Till detta läger så kom två helt underbara instruktörer, nämligen Anna-Carin och Annika som verkligen delade med sig av sin kunskap och var helt galet inspirerande!

Tack min lilla Matilda som tog täten i med detta projekt, du är grym!

Ansvariga för Svensk Schäferungdom.............

Nu kommer jag somna som en stock och med kommande planer så kommer jag nog att komma i mitt livs... eller iaf de senaste årens form! :o)

Är man minst måste man vara snäll säger Kid och håller vakt...

5 kommentarer:

 1. Tack för en härlig helg sis!
  Bara så du vet blondie är de Sammy på bilden och inte Zo ;) jag står ju i gräskanten och filmar!

  SvaraRadera
 2. Låter som ni haft det udnerbart, gott det förtjänar du <3

  SvaraRadera
 3. Jag blir glad av att läsa inlägget.
  Ulf

  SvaraRadera
 4. Då kan du bara förställa dig hur glad jag är Ulf! ;o)

  SvaraRadera
 5. Tack för en härlig helg! Se till att backträna nu, annars blir jag tvungen att komma ner och hetsa kampcockern på dig ;) Vi syns väl i Hällefors?! :D

  SvaraRadera