tisdag 22 maj 2012

Samson har fått en ny förare och ny karriär!

Idag så körde jag igenom elitprogrammet i sin helhet och helt plötsligt känns det så bra med min lilla Heffaklump så jag blir salig! Från att känt att vi kanske inte hört hemma på lydnadsplan så börjar tankarna ramla åt:
"Om han tippar ner på skinkan... hur illa är det i dagsläget?" 
eller 
"Om domaren inte dömer efter lydighet utan menar att han måste lika snabb som flugsnapparna... Då är det ju bara tävla för en annan domare..."

Alla moment satt och kändes kanon! Förutom ett konskick där Samson gjorde analysen att den lilla konen som var planerad fick vika hädan för den "riktiga" konen som stod snett bredvid. Alltså en av de fem stora koner som står uppställda för att träna framförgående i brukset. Size does matter om man fråga Samson! Han fick göra om momentet och farten/starten när han tar sig till rutan är, citat från Cissi, "Epic!"
En annan rolig grej som är i görningen är att Samson numera har en ny förare på SBK-tävling, hon heter Cecilia Klingberg och tydligen så ska de starta agility tillsammans. Så om inte allt för länge så är det tävling i Linköping som gäller. Tja... vad säger man... han är mer allround nu än han var när han blev utnämnd till det... Hur coolt är det inte!!? Stolt matte kan man säga!


Glömde säga att Samson har avlagt ett godkänt lydnadsprov för tjänstehund och nu är det bara att invänta augusti och certprovet!

Så grattis Mammas Gris och lycka till! Jag ska hejja på dig! :)

7 kommentarer:

 1. Fantastiskt!lottie

  SvaraRadera
 2. Hjälp vad ni är duktiga o hittar på en massa roligt!! Keep going!

  SvaraRadera
 3. Nu finns det snart inte många hundsporter kvar att meritera honom i. Ni é grymma!

  Klart ni ska ge er ut och tävla eliten. Hur svårt kan det va?!

  SvaraRadera
 4. Ni är ju helt underbara! varför hålla sig till en eller två grenar när man kan köra alla :-). Är så imponerad! Bara kör!

  Kram Veronica & Hobbe

  SvaraRadera
 5. Det finns en figge drygt en timmes bilkörning här ifrån men det finns en kille på klubben som tränar, men är inte figge, som jag kör lite på ibland. Sen kör jag en del på min själv och på sambon ;)

  Det är sååå gött att bo här! Jag är från Göteborg så jag vet vad du menar med storstadsstress, och jag saknar det inte ett dugg!!

  SvaraRadera
 6. Det finns en figge drygt en timmes bilkörning här ifrån men det finns en kille på klubben som tränar, men är inte figge, som jag kör lite på ibland. Sen kör jag en del på min själv och på sambon ;)

  Det är sååå gött att bo här! Jag är från Göteborg så jag vet vad du menar med storstadsstress, och jag saknar det inte ett dugg!!

  SvaraRadera
 7. Oerhört bra gjort. Jag är så impad av er.

  SvaraRadera