lördag 12 maj 2012

Fröknarna Klingberg och Heffaklumpen

Oj vad dagarna springer iväg! Veckan har gått galet fort och det har varit mer eller mindre med inriktningen "FULLT ÖS MEDVETSLÖS!". Vilket visade sig när jag råkade tabba mig med att spara en fil med intervjumaterial som Norrlands Guld (Emelie) skickade till mig under det eminenta mapp-namnet "Intervju" (singular) och råkade ha en redan befintlig mapp med namnet "Intervjuer" som givetvis låg på det mest lämpliga stället man kan tänka sig när man läser en kurs som heter Fältstudier. I mappen "Fältstudier". 6 timmars ogjort arbete kan man säga... SOM tur är uppdagades misstaget tack vare en lite smått bitter uppdatering på Facebook och det var bara att bita i det sura äpplet och ta sig an den intervju som egentligen skulle transkriberas.

Torsdagen tillbringades bla på Yes4Beauty i Åkersberga, vilket innebär att jag slipper sminka mig på ytterligare 3-4 veckor. Wirge är helt fantastisk så jag kan utan att blinka rekommendera er alla att gå dit oavsett vad ni vill få ordnat. Gulliga Kristi är en fena hon oxå och hos henne brukar jag göra mina fötter. det börjar bli dags snart igen tror jag :)
På kvällen var man utbjuden på dejt och det blev middag med avslut på China teatern och Dirty Dancing, visserligen med en regelrätt felnavigering där vi först hamnade på Cirkus... En hastig taxifärd till China avverkades på ett par röda ;)

Igår så satsades det på att göra de sista intervjuerna och jag blev lite inspirerad kan man säga, sen har jag ju världens bästa grupp med ett driv utan dess like!

På kvällen så kom Cissi ut till Hagaberg och vi drog till Mälarö BK och jag passade på att filma fröknarna. Snacka om att vara som dag och natt, detta ekipage har tagit så många stormande stora steg framåt i sin träning och relation. Det är så viktigt att man får stöttning i sin träning och att ens kamrater kan tänka utanför lådan, Cissi är en av mina träningskamrater som är just så. Älskar att jag kan bolla med mina fina och oavsett hur eller vad vi tänker på varsitt håll så finns inga rätt eller fel. Utan bara ett varm stöd. Alltid. Då kan man ta stora steg framåt, Cissi och Ronja är ett så fint exempel på att vända vinden. För varje individ finns en metod, kan ni fatta hur många metoder det finns?


Medan Cissi körde agility så påbörjade jag pass 2 med Hannas och min plan. Det fungerar rätt ok än så länge och jag funderar på hur jag ska göra i förlängningen. Men jag har ett bra fokus. Dock kan det ha urartat i att Samson lägger in en snus på vardera sida och när en sädesärla kom flygandes så var det en ytterst spänd Samson som satt och analyserade om det kunde vara en boll som kom flygandes. Men han skrev av den och tittade på gömslet igen. Tack Lilla My för dina tankar! Lilla My aka Hanna är ett av mina bollplank, men det kanske har framgått ;)
Även vi körde lite FF... Har fått ner honom rätt bra och han är lyhörd, men vi har tappat lite i halter och vändningar... Ska fundera på om det är förklaring som gäller eller drift.... Tankar någon?

2 kommentarer:

  1. Noooo, det var ju Timmie som briljerade i helgen! Neo var också duktig, matte var dock inte alls lika duktig och lyckades fixa massa avdrag för oss >_<

    SvaraRadera
  2. Duktiga Timmie! Men Neo... tja... Oavsett vad så är det nog i honom jag är lite förälskad... ;)
    Har fått in min tjejkompis på drag nu... med två BC... ska bli skoj att se ;)

    SvaraRadera