torsdag 3 mars 2011

Tre tatueringsprojekt och en tjotablängare.

Inspiration till ett av projekten

Igår så var jag med The Nerd Herd på en inspelning, Filip och Fredriks kommande program Nitti Leaks. Träsmak i baken och en ihoptryckt rygg. Men ganska trevligt ändå och med tanke på killen som satt bredvid mig så lär man hamna i rutan... "Den som skrattar mest hamnar på bild" sa de och killen tog detta grav allvarligt. Fan.

Idag så var det en mysstund/seminarium med Einar, killen med koll som jag brukar säga [när jag inte gör mina spontanljud... eller har ticks rent utav]

Sen drog jag till Livgardet och "min" lydnadsplan, för en gångs skull så gjorde jag NÄSTAN som jag tänkt, så det blev rutan och övergång till dirigeringsapporteringen där jag tänkt att ställa lite "jävlaranamma" krav på min gris. Sagt och gjort och när det kravet ställts så kunde jag ÄNTLIGEN skicka till höger och vänster apport i olika följder gång på gång utan att han chansade.Han stod och sneglade på höger [favoritapporten] och när jag sa vänster så kastade hon om och sprang till vänster. En tyngd som lyftes av mina axlar helt enkelt.
Nu blir det vila tills helgen och då ska vi BARA kika på vittringen och gruppmomenten samt köra ett skyddspass tror jag.
Sen blev det promenad och jag skulle plocka upp en snöboll att slänga ut på fältet [så kanske hundarna kunde gena så jag slapp att de sprang i leran... ] såg i ögonvrån hur husets Border collie kom rusandes men jag tänkte inte så mycket mer på det. Men idioten var totallåst i jakt och jag hann inte ens blinka innan han satt i armbågen på mig. Världens tryck och så låste han sig. Det tog två tjotablängare mellan ögonen innan han ens tänkte tanken att släppa. Men lika glad var han för det. Min arm var obrukbar och det stack i fingarna och det tog en timme innan lillfingret och ringfingret var tillbaka på banan. Fan. Kort sagt.
Ska bli ersatt med en middag på stan...

Det stora nu är ju att jag äntligen ska göra slag i saken och tatuera mig igen, vissa är inte glada över beslutet. Men jag tycker verkligen att det är så fint med tatueringar så jag kommer börja gadda mig nu. För MIN skull. Tre planerade projekt och den 16 mars så börjar jag med projekt nummer 1 :)

3 kommentarer:

 1. Vem ska man annars göra det för än sig själv?!? :-)

  SvaraRadera
 2. Kör hårt! Vet en väldigt bra tatueringsstudio och en grymt skicklig & erfaren tatuerare där som jag kan rekommendera (där Andreas har gjort sina). Men du har säkert redan en bestämd :) Säg till annars. Kan skicka bilder etc.

  Good luck med studier, hund och allt annat!

  SvaraRadera
 3. Haha helt rätt Matilda! Tyvärr tillhörde jag en gång i tiden den flckvän som gjorde som hon blev tillsagd. Men med Jonas så gör jag som jag vill oavsett vad han tycker om det ;)

  Tack Therese! Jag har en på G för detta projekt (litet sådant) men jag återkommer kanske i framtiden:)

  SvaraRadera