torsdag 10 mars 2011

Gollum på Centralen...


I måndags så var jag helt slut i skallen och bestämde mig för att minsann köpa en snickers i Selecta maskinen på perrongen, tågen var försenade och jag var kanske även lite smått irriterad över att SL helt sonika förstörde min dag en aning.
Plockade fram 15 kronor [hutlöst dyrt] och stoppade in i maskinen, tryckte nummer 32 och hörde hur tröskverket i apparaten började jobba. När jag höjde blicken till "min" vara så fick jag helt enkelt vittna om hur den frigjordes från sitt fack... men ramlade inte ner... HELVETE!
Jag stod och stirrade i några sekunder och sen skratttade jag ironiskt åt vad som hänt, men jag kom ihåg att det stod en kille vid den andra automaten längre bort på perrongen och fyllde på varor. Jag vände på klacken och gick ditåt, givetvis var han borta. Fint.
Jag cirkulerade runt "min" maskin som en gam och kände hur irritationen steg, saker som "vad jag kunde fått för 15 kronor" ploppade upp som hånfulla bilder på näthinnan och jag blev mer och mer irriterad. Jag började studera maskinen på avstånd och insåg att helvetet var fastmonterat i någon form av betongfundament, att ge sig på att sparka på den skulle helt enkelt vara förenat med ett besök på närmast akutmottagning. Uteslutet. Fan.
Två yngre tjejer ställde sig framför den, jag höll andan, tänk om de skulle få min snickers? Men de avlägsnade sig och jag kunde fortsätta med mina Gollum-fasoner i fred... Min älskade snickers...
Här någonstans så insåg jag hur lönlöst mitt beteende var och jag ställde mig och tittade på apparaten på nära håll för att komma till ro med att jag antagligen inte idag skulle börja min kriminella bana, alltså sparka sönder den...
Men då föll min blick på displayen och jag tappade hakan!
Den stackars maskinen fruktade för sin existens och sa helt enkelt till mig: "Upprepa ditt val"...
Jag tryckte in 32 igen och ner föll inte bara en utan TVÅ snickers! En på köpet!
Glad som en treåring på en lördag skuttade jag längre ner på perrongen, där hittade jag Pelle från The Nerd Herd och han fick den ena. Karma bitches! Karma! :)

Som om att inte det var nog så fick jag ett B på första kursen i skolan, jag så nöjd så jag spricker! Gryyyymt! :)

Vill skänka en tanke till en vän som äntligen fått upprättelse, socialtjänsten insåg vilka lögner de lyssnat på [som jag sa till henne att de skulle göra] och nu sitter hennes onda ande och tjurar ihop på dem för att hon inte får som hon vill. MEN så är det, lagar är till för att följas och lögner till för att kommas på. Enkelt. Världen är i balans igen. Underbart. :)

Då ska jag bara få ordning på min elitlydnad. Sen är det klappat och klart. Men det mina vänner är ett projekt som inte händer over night! ;)

Samson 9 månader på Hökagården... Längtar inte ni oxå till typ april/maj?

5 kommentarer:

 1. Hahaha! GUD vad jag skrattade till detta inlägg! Tanken på just Gollum som försöker få tag på en snickers!
  :)

  SvaraRadera
 2. Jag var inte långt ifrån att skrika...
  Sen var det som när Gollum käkar sin fisk... "Nice and fresh!" ;)

  SvaraRadera
 3. Det var nog "onda ögat" som fick maskinen att ge en andra chans.. he he!!

  SvaraRadera
 4. Hej

  Hittade hit via hundforum, ville bara skriva ett stort grattis till dig och din hund!
  Sug åt dig av framgången och låt ingen stampa på dig!

  SvaraRadera