söndag 10 oktober 2010

Helgen är snart över och veckan tar sin början!


Galet härlig dag, inledde med långpromenad och sedan bar det av mot spårmarkerna och tillika skyddet. Samson gjorde ett kanonjobb och börjar han sitta riktigt länge i bevakningarna, Bensons ansikte är intakt -alltid bra- och jag blir bara lite virrig och undertonen i Jonas debatt gick mig på nerverna -men så är det närman har en sambo som är en av figgarna i gruppen- men osm alltid så är det tjejen i mig och stundens hetta som gör hela saken. TUR att man inte är långsint! :)
Konstigt att det är sååå känsligt om ens bötre hälft säger ngt, Benson får hacka men inte JOnas. Märkligt... ;)
Körde lite lydnad på promenaden eftersom Samson hade plockat upp en pinne som han värderade till 875 000 kronor så det var ett utmärkt utgångläge för förhandling kring HUR fort man kan sätta sig och därifrån jobbade vi ut en plan för hur vår dumruta ska se ut. Han har kanon ordförståelse men det är lite teknik som ska till. Vilket denna värdefulla pinne såg till att vi fick till :)

Sen kom vi hem efter 5 timmar och medan jag gick en promenad med hundarna så lagade Jonas tacos som intogs till filmen The Holidag -uunderbar film! Bör ses av alla!-

Sitter och irriterar mig över ett inlägg på FB, den eviga debatten om bruks/utställnings hundar, kul att min lilla pojke har potentialen att göra tusen saker på samma gång så man slipper välja.
Men det kommer väl en dag så alla inser att det till 98% ligger på förarens kompetens och dennes vilja att lyckas att nå sina mål och sen 2 % på vilket läger ens hund tillhör.
Hur många bruksvarianter är inte lämpade för arbete och tvärtom? Debatten är löjlig och klyftan onödig enligt mig! Ah well! min blogg. Min åsikt.

2 kommentarer:

  1. Förstår PRECIS vad du menar. Som om det skulle vara någon skillnad på jaktgolden och en golden, förutom att den är fulare då förstås ;).

    SvaraRadera