lördag 16 oktober 2010

Det finns inte ord.


Kenneth Wallin stupade under morgonen.
Händelseutvecklingen inleddes med att ett stridsfordon 90 utsattes för finkalibrig eld. Pansarterrängbilen kallades fram för att understödja och drabbades av en hemmagjord sprängladdning.
Ytterligare två soldater skadades men än så länge rapporteras de vara utom fara.
Tanken på att Jonas ska åka känns alltid tyngre när sådant här händer, att våra soldater befinner sig i ett utsatt läge där beskjutning och strider är en del av den dagliga rutinen och det vet man. Men det blir aldrig så verkligt som vid sådana här tillfällen.
Mina tankar går till Er som är kvar där nere, anhöriga och de som sårats.
Jag kan inte föreställa mig hur det känns att förlora en kamrat, en nära vän som man senast såg skrattandes över ett skämt till frukost... Det är overkligt.
Hoppas att alla förstår vilket arbete som vi faktiskt lägger ner för att ett land i utveckling ska få vara en demokrati... Mer skattemedel till FM så De kan sköta sina arbetsuppgifter på bästa sätt!

Nu är det verkligen dags att teckna alla försäkringar, man kan aldrig vara säker på i vilket skick man får hem sina kära.

2 kommentarer:

  1. Usch det är så hemskt.Jag förstår dig precis,bara blotta tanken på att Sebben skall åka iväg gör mig tokig.Mer pengar absolut!Kram Lottie

    SvaraRadera
  2. Åhhh, så himla hemskt!! Det är som du säger svårt att föreställa sej..

    SvaraRadera