onsdag 24 november 2010

Tillbaka från värmen...


Åter från Turkiet och orten Side, kylan var ingen hit att komma tillbaka till men snart är det advent så jag tänker inte klaga så mycket mer...
Vred knät på stranden i vattnet redan efter tre dagar, så när vi kom hem så åkte jag från Arlanda till akuten... Sådär... :(
Men trots detta så hade jag en underbar vecka med min kära mormor, god mat, slappa på stranden, drinkar och gymmet... Japp en helt ok vecka utöver att jag haltade runt den.
5 stjärnigt hotell och all lyx man kan tänka sig! ;)

Tack mormor för en härlig vecka! Andra veckan i november nästa år igen eller? ;)

Förklaring till tidigare inlägg av den kortfattade varianten:
En människa som jag
-bokstavligen- aldrig träffat har gjort krassa uttalanden om mig. Skiter i vilket för vad som hände var att jag satt och grät i panik på gårdsplanen hos min förra uppfödare när jag lämnade bort min älskade Kerro till en tjej som skulle ta honom -han hade HD-fel med pålagringar och var en foderhund- och när hon körde iväg så skrek min hund och tryckte sig för allt vad han var värd mot bakluckans fönster och grävde frenstiskt för att ta sig ut. Mitt hjärta brast och jag kände mig värdelös som inte åsidosatte mina mål med hund och behöll honom... Gråter varje gång jag tänker på honom och den dagen.
Min underbara uppfödare Eva såg till att skicka med en av hennes egna hundar som själavård och sällskap med mig hem igen. Den goa hunden läkte kanterna av såret som jag ännu har och åkte hem två veckor senare
-lite tidigare än vad vi först tänkte- .
NÅGON tycker att det var jättedåligt av mig att jag "tog" tiken ifråga med mig hem under denna period. Eftersom dennes dotter tränade henne de helger som hon hälsade på min uppfödare.
Uttalanden har givetvis varit av en grövre och ovidkommande art från någon som jag ALDRIG träffat eller som ens vet den ovan angivna anledningen till att hunden följde med mig i första hand. Orättvisa människa.
Eva var bara den ängel man behöver när det är som tyngst i livet... Tack...

Ni som ÄLSKAR era hundar vet vad jag pratar om...

4 kommentarer:

 1. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
 2. Heja Jeanette! Släpp, le och gå vidare. Tänk vilken fantastisk uppfödare du hade i Eva som gav dig en chans att läka efter det svåra beslutet du var tvungen att ta.
  Och gällande resten har jag bara en sak att säga: LP1, LP2, LP3, IPO2, KORAD innan 2,5 års ålder. Du är jätteduktig på hund! Fråga vemsomhelst av dina kursdeltagare om du någonsin tvekar (vilket jag vet att du inte gör)

  Krams

  SvaraRadera
 3. Du är grym på hundar och vi älskar dig! Skit i skitsnackarna och håll dig till dem som fyller på din energi istället.

  Nospussar från oss.

  SvaraRadera
 4. Tack ni underbara! :)

  Ja tänk om alla kunde träna hund istället för att snacka skit!!?

  Jag älskar folk som pratar om prestationer som saknar dem själva...

  Kramizar

  SvaraRadera