lördag 13 november 2010

Hoppas jag har fel så inåt helv*te!

Troja och Qwarre i höstfärger, vilka puddingar! ;)

Kört hela gänget till Garbo där det skulle intas alkohol och skråla till gamla godingar :)

Kom hem och tittade på vardagsrumsbordet och konstaterade att jag INTE kommer att städa det... Varsågod älskling! Som tack för att jag lagat maten och allt annat som intogs under kvällen ;)

Fick just en dos dålig energi, det räckte inte med gårdagen... Tänk att folk som inte ens känner mig eller tvärtom kan få en att rubbas en aning ur balans? Varför är det så?
Jag blir alltid så lessen när jag inser att det finns en till människa i världen som sprider dålig energi helt i onödan, ödmjukheten är bortblåst och jag kan inte se annat än att det jag hört om vederbörande i ett antal år nu kanske är sant. Usch.
Hoppas jag har fel så inåt helv*te! Det kanske är en toppen människa.... Hoppas.
Men det lär jag aldrig få veta om inte personen själv hör av sig. Men ryktet har sagt ngt annat. Tråkigt. Så jag får ta mina förutfattade meningar och lova mig själv att inte lägga mer energi på något som kan röra vid personens energier igen. Tråkigt igen för det drabbar ju fler.
Förlåt mig Ni härliga som hamnar i kläm, men jag har ett löfte till mig själv att alltid gå på min magkänsla. Bort med mörka energier.

På söndag flyr jag till Turkiet! LÄNGTAR!!! :)

7 kommentarer:

 1. Du är så satans ödmjuk, hade inte varit så öppen som du... Personen i fråga har tur att jag inte är du, är lite dålig på att förlåta idioter...

  Kramisar från Anna och gänget:)

  SvaraRadera
 2. Det var ett härligt sätt att samla positiva energier. Åka till solen!! Hoppas det blir superbra!
  SV: Trudi har stått på den lägsta doseringen möjligt (som man kan ge dagligen alltså, varannan dag fungerade ej) hela tiden. Hon är fyllda tretton och det viktiga för oss är att hon får ett bra hundliv så länge det går, hon lever redan på övertid kan man säga med tanke på allt hon har varit med om. Vet du vad det andra kortisonpreparatet heter? Det skulle jag vara mkt nyfiken på att luska vidare i om det går att byta över till detta om biverkningarna är mindre.
  Kram från mig
  /maria

  SvaraRadera
 3. Du,Jeanette dina vibbar är helt sanna.Och så fruktansvärt tråkigt. Men,men...inte lätt i denna hundvärld :) Man får INTE göra som man själv känner och absolut inte kära ner sig i fel person...då du! Kram Kicki

  SvaraRadera
 4. so cute so cute!
  look at the one on the left!
  wish i could read swedish, i am learning

  SvaraRadera
 5. Oj. Sötnos. Du skulle behöva blåsa ur huvudet med mig. Nu är det snart dags att styra upp någonting tycker jag. Massor med kramar.

  SvaraRadera
 6. Japp! Dags för en uppsträckning tycker jag! Tack för igår! Krams K

  SvaraRadera