lördag 6 oktober 2012

Elsa's inlägg.


Idag så hade jag anmält min matte till ett så kallat mentaltest, hon är ju inget supermaterial men hon får helt enkelt duga som sällskapapa. Jag slussade igenom henne genom testet och kan väl säga att jag trodde ändå hon skulle ha mer stake än hon hade. Jag fick hjälpa till och stötta henne genom hela skiten, gå fram och kolla in dumpen och skrammlet för att visa den klena människoapan att det inte var så förbannat farligt som hon uppenbarligen upplevde det. Hon blev stel av skräck och stannade upp, stirrade tomt framför sig men ändå mot det som satt henne totalt ur balans.
Jag valde att inte lämna henne så värst länge själv, jag var tvungen att kuta ut och snacka lite med en av de ansvariga. Matte var sådär stel igen och jag övertygade hon ute bakom gömslet att om hon kom ut och lekte lite så skulle nog matte slappna av lite... Men icke!
Enda gången hon tycktes vara lite relaxad var när vi blev stående mitt i skogen en stund, jag satte mig och kikade på henne. Men kom efter en kort analys fram till att hon var nog supernervös,hon stod bara och stirrade likt en fisk ut i tomma intet. Jag suckade ljudligt och satte mig och slappade för mig själv snett bakom henne så jag hade koll på läget. Man vet ju inte vad som kan hända när människoapor går in i sån där affekt.
Till min stora lättnad så verkar hon vara fortsatt oberörd av skott och hon kunde leka efter sista smällen, men jag satt och kikade på henne medan de sköt och jag såg ingen reaktion.
Jag skaffade iaf massa nya vänner och hade en kanontrevlig dag, min mormor sa att jag hade fått fin ordning på min matte.... Jag vet inte jag....

Nu blir det slappa lite och käka popcorn!

2 kommentarer:

  1. Jag tror att om din matte får behandling för sina rosa preferenser, som hon dessutom utsätter dig för, så kommer hennes och ditt liv att bli mycket stabilare. Den där Samson får du nog stå ut med - annars tror jag matte får allvarliga konvulsioner.
    Kram Line

    SvaraRadera
  2. Tror att Elsa borde tacka Samson som lagt år av sitt liv på att förbereda matten i fråga inför denna prövning.
    Hade det inte varit för honom hade det varit skallgångskedjor ute nu

    SvaraRadera