lördag 2 juni 2012

FAR ÄNDA IN I BALJAN!

Fy djävulen vad det har regnat hela dagen, inte så man skrattar ihjäl sig direkt...
Sparkade ut min kamrat i morse... eller förmiddag och satte kurs mot spårfälten. La ett gediget 1500 meters spår med vanliga 90-gradare och spetsvinklar och styrde vidare mot Jungfrusund och milspåret. Temeraturmätaren visade på hela fyyyyyyyyra tropiska grader. Så najs så man får hicka! Eeeeelleeeeer!!?
Hualigen!
Glen min gamla kollega fick slita hund idag kan man säga, eller vi gjorde det tillsammans. Ingen hund som drog oss idag inte.
Om man säger såhär... På Ekerö så finns det en slalombacke, den jobbar sig milspåret upp på i omgångar från olika vinklar. Kuperat är bara smeknamnet! Med blodsmak i munnen så jonnade jag som en galen iller i spöregn och blåst! GALEN iller! Utan stänkskärm så kan man lägga till kanonskitig... GALEN iller!
Men vi tog oss runt! Dock så är vissa backar så branta att oavsett hur mycket jag slet så stod tramporna till sist stilla. Nu i efterhand så idén att dumpa plan A (som var att gå spåret) för plan B (jonna på Glen) rätt bra. Hade knappast haft blodsmak i munnen av att gå. Plus tidsåtgången hade varit större... Blev så förbannad på mig själv och den dåliga form som jag låtit mig komma i så både en och två säkringar gick när jag plågade mig upp för backarna. MEN upp kom jag i nästan ALLA backar. Just det!
Sen drog vi hem, dumpade Robban och duschade av stackarn, hängde av Glen. Så drog jag och Heffaklumpen till spåret. Jag har en rätt färgglad spårflagga. Den SYNS. Men hur jag än spanade från bilen så såg jag den inte. Undrade i två sekunder om jag blivit dement och skulle öppna förardörren för att undersöka saken närmre.
Då utlöstes jordfelsbrytaren.
Anledningen:

FAAAAR ÄNDA IN I BALJAN!
Någon hade tagit min flagga, sett vart jag gått. Knatat ut och tagit min första apport och ställt flagga och lagt apport enligt ovan.
Att sitta ösregn och koka brukar inte tagga till mig, men nu var det bara att ta sig i kragen. Jag gjorde ett FH 2 påsläpp, eller en kort patrull om man är tjh-nörd -som man är!:)- och Heffa travade iväg. Sen hade vederbörande korsat mitt spår ett antal gånger. Inga problem. MEN mina apporter?
Givetvis har jag gjort en polisanmälan om stöld.
OM man råkar på främmande apporter, just har plockat bort någon annans spårflagga, kan man inte lägga ihop ett och ett och lägga tillbaka apporten? Det syntes ju klockrent på vissa ställen att jag NYLIGEN gått där!!? Att folk klampar i mitt spår gör mig ingenting! Men att sno mina fina rosa apporter i sytt läder!!? Deras egen hund har ju dessutom gått på FEL apport!
OM nu detta är det brottsscenario som har ägt rum... Det är bara spekulationer. Men jag är övertygad.
Som tur var så kom vi i mål, utan slutapport såklart, men jag stannade och belönade med körv.

Sen skämdes min älskling bort av Therese, som vi numera säger GRATTIS till examen till! Nybliven massör med högsta betyg på provet, endast det bästa är gott nog år min prins! ;)

Knorrknorrknorr...
 SOM han knorrar och myyyyser, jag blir sömnig bara av att vara med... Lite träningsvärk hittades men annars så har han musklat sig K A N O Nfint! Såååå jäkla nöjd! Snygg börjar han bli, när han är uppvärmd så spelar musklerna under huden och framförallt så ser det så coolt ut när man ser hur fint han är musklad kring bog. Enda stället där han har lite päls.

Nu plugg. Kul. Ha en härlig lördagskväll!

1 kommentar:

  1. Milspåret låter bra :D Kämpa på!!


    /AC
    www.lillaliam.se
    - racing giants

    SvaraRadera