fredag 13 januari 2012

Bajsbruna fläckar. Sicken konstnär!

10 dagars detox är numera avslutad, första målet tuggvänlig mat på 10 dagar intaget och det var inte alls så spännande som jag trodde att det skulle bli dock. Laddad som tusan när jag gick och la mig, skitstolt över att ha klarat 10 dagar med soppor och vatten och sugen som fan på "frukost".
Men nu är den intagen, ägg, keso och stenbitsrom i en härlig blandning och dagen till ära så är man gräsänka eftersom Jonas är på Johans (hans brors) examen. Grattis Johan!
Här snöar det för fullt iaf och blåser som ett aber, vilket resulterade i att jag och Uffe sket i spårandet idag. Därmed kommer inte min klädkammare undan och den ska nu förvandlar från 1967 till 2012! Eller iaf så pass att den blir användbar och faktiskt lite organiserad. Till det har det in handlats vit färg, en Malm byrå från IKEA med en passande lampa och lådor att ha uppe på hyllorna som redan är monterade och får bli kvar med tanke på att de är skruvade i betongen...
Pojkarna sover iaf gott efter en vindpinad promenad och jag ska rolla väggar och ta mig an de fläckar med bajsbrun färg som tanten som bodde här innan fick för sig att kladda på ena väggen och i taket... med svamp... en sann konstnär!
Hittade denna fina väggtext oxå... Det blir nästa investering när pengar finns...

Trevlig helg på er alla!

2 kommentarer:

 1. Hej, det går inte riktigt att ungå att se att du gillar hårdrock. Har du någon gång hört "killing is my business"?

  /Oliver

  SvaraRadera
 2. Kört hårt! Gillar texten :)
  Lillsyrran kikar nog upp en sväng i mitten av februari om de är okey?
  Kraaam

  SvaraRadera