fredag 25 februari 2011

R.I.P. Västerarps Quinto

Idag går alla mina tankar till älskade mamma som låtit som trotjänare Pascoe somna in idag, med sin stolthet i behåll fick han i lugn och ro lämna oss.

Du fattas oss vännen... Men nu kan världen andas ut ;)

Älskade Pascoe...

Imorgon blir det träning på gamla F18 i en av deras hangarer, Kicki har fixat så imorgon blir det det första skyddspasset [fasa] på år och dagar. Har en liiiten plan, men vi får se vad Benson har att säga om saken. Är ju inte det största skyddsfreaket, av den enkla anledningen att det är lite småtråkigt... [Nu sliter folk sitt hår och andra säger att jag har en exteriörschäfer och det är därför. Helt fel.] Men jag älskar att klura och få min hund att lyda mig, få min hund att bli en klurande liten parvel som löser ut nya problem eller situationer, älskar när Samson lyssnar till mina andetag och tittar på mig med förväntan på ny uppgift.
Jag älskar spåret för att det är så satans häftigt att spåra 4-7 km genom härket och bärket med min hund med alla möjliga problem på vägen, det är häftigt att be honom spåra varje cm på ett fält och likt en sfinx markera alla föremål med korrekt identitet i halv orkanstyrka. Hundens näsa är min största idol, det är som att säga "Universum är oändligt" i samma mening som "Att spåra"... Jag slutar aldrig fascineras av det en hund kan prestera med näsan... :)
Jag har bara inte hittat det där fascinerande med att köra skydd... Coolt? Tja... Kul? Tja... Men Samson tycker ju det så vi startar lite smått igen, så får vi se vart jag vill ta det i slutändan :)

Sen sitter det fyra personer där ute som vet en liten sanning... Jag är ett kontrollfreak och min hund ett monster ;)


Men jag sätter mitt hopp till att jag kommer att få ett liten skyddsuppsving under våren och sommaren, sen kommer ju Brianlägret [schyst att det heter så... ;)] och eventuellt ett besök neråt Gbg hållet... Sen är det ju annat på gång oxå... Men mer om det en annan gång! ;)

1 kommentar:

  1. Det är otroligt tungt att ta bort en vän men man inser också vad som är bäst för hunden..men det är tungt ändå, hujedamej!!
    Kul att du är i full aktion nu.. vad som helst kan hända..ha ha!!
    Lycka till och kram

    SvaraRadera