söndag 20 februari 2011

Great People talk about ideas...


När ni läser detta, vem tycker ni att jag är? Egoboostar för min egen del! ;)
Kan stolt klappa mig på axeln och säga att än så länge så står jag på allas och ingens sida. Skitsnack går bort och åsikter in, men det ska man ha. Man ska stå för dem. Alltid. I do that!
Jag klurar och blir bättre och bättre på att lägga undan oron över vad andra ska tycks om mina tokigheter. My ideas. Jag bli äldre. Gammal rent av. Snart vuxen på den fronten. Fan! Kvinna ta mig tusan! Snart så... :)

Imorgon är det en Jeanette dag. Träning inbokad [endorfin boost inför veckan] och sen ska jag göra slag i saken och ta mig en titt på den där jäkla elitrutan. En dag kvar på veckan [Å ska det bli veckans projekt så...]
Ska slå en signal till en blivande kompanjon på träningsfronten och kolla om vi ska slå våra kloka huvuden [en gravidhjärna och en blondin] i nästa vecka. Alltid kul med nya bekantskaper som är hundbitna :)

Samson är mer mattokig än någonsin! [ok inte som när han var valp... men inte långt ifrån!] så imorgon ska det tittas på position... Vi är helt kassa på det. Totalt talanglösa! Men så är det, vi vet det och vi ska ta tag i det! Det är hans "hit" som jag är skapligt missnöjd med... :(

Sist men inte minst en tjej som går in under Great people, min älskade Hanna! Som idag knep sitt andra 1:a pris i eliten med Whiskey! Grattis tjejen! Jag är så stolt så du anar inte! :)

2 kommentarer:

 1. Du är grym och jag har aldrig träffat någon i den här hundvärlden som är så ödmjuk som du!
  Du ifågasätter alltid när någon har något att säga om någon annan, åsikt eller snack är den ständiga frågan.

  Man blir en bättre människa när man är med dig, man blir en hundmänniska!

  Kram

  SvaraRadera
 2. Håller helt och fullt med ovanstående talare.

  SvaraRadera