lördag 22 september 2012

Elsas prioritering här i livet. WTF!

Jobbe jobbe...
Har fått kommentaren att lillfröken musklat på sig som tusan sen SSM, vilket känns superkul! Hon har inte ens kommit närheten av mina fysplaner för henne... Min blivande lilla dragapa :)
Idag åkte båda jönsarna i badet, kan inte påstå att jag varit mig själv på den fronten ch de är mao skitiga... enligt min mening... tydligen är jag ensam om att tycka detta... Pedant på denna front oxå? Tveklöst!
Sitter och planerar vidare för lilltösens utbildning, jag tänker att efter onsdag (tenta) så ska jag ta mig en rejäl pratstund med henne. Hon drar upp sin stress i smyg och istället för att fokusera så exploderar hon gärna. Jag ska helt enkelt förklara på ett vettigt sätt för fröken att hon MÅSTE börja prioritera här i livet. Lyssna. Eller så kostar det. Enkelt.
Hennes prioritering ser ut som följer:

Sitta och fokusera i position - Belöning - Attackera Samson - Fort tillbaka - Eget beslut - Attackera Samson igen - Tillbaka - Belasta matte - Skrika i panik för att matte tar i mig - Attackera Samson som hämnd och för att rättvisa skall gälla - Tillbaka - Sitta och fokusera i position.

När hon jobbar är hon harminisk och lugn och kan fokusera läääänge, men... Jag har tillåtit mycket just för att undvika konflikt. Men nu ekar orden på Väddölägret som en slägga i huvudet.
Konflikt ÄR utveckling.

Samson ska få en omgång i gruppmomenten och så ska vi fortsätta på patrullerandet, är supernöjd med Jungfrusund! Det kommer folk med jämna mellanrum och man kan få till ganska svåra patrullstigar där mycket folk har passerat. Måste få till en främmande spårläggare bara... Men det löser sig nog.
Imorrn så kommer något efterlängtat att ske. RappRapport återsamlas i Tierp för första kurstillfället med rapport! OMG vad jag är taggad! Malin ska hänga på som mottagare och det är jag sååååå tacksam för! :)

Nej nu ska jag föna min lilla prins.

På vägen hem ska jag uppdatera Prinsessans garderob...


Tack Matilda för tipset :)

9 kommentarer:

 1. Ett bra bevis på att konflikter är utveckling, är Baccis prestation på dagens prov. Man ska bara våga och det gör du :)

  SvaraRadera
 2. Skam den som ger sig, Tila har fått en partner in crime oxå...
  Lydnadskursen Malmköping med hennes attitydsdimella... Ta det gånger sju och lägg på ljud...
  Det var bara hålla i och vänta på lugnet. Så åkte Samson på en dust av henne så fort hon insåg att hon underordnat sig mig lite mer än hon planerat....

  Hackordningen verkar vara fastställd i vårt hem... ;)

  SvaraRadera
 3. Var kommer täcket ifrån?:)

  SvaraRadera
 4. Vilken fin blogg! Snyggt med rosa halsband och täcke :-)

  SvaraRadera
 5. Tack Angelica! I know! Min lilla svarta surikat passar så bra i rosa oxå ;)

  (min mobil döpte dig till Amanda, sorry! Ändring gjord! ;))

  SvaraRadera
 6. Konflikt är utveckling! Bra, det var nog temat på min hundträning idag tror jag! Ha ha!! Supernöjd i såfall:) Jag tar med mig det till nästa träning..
  Kram

  SvaraRadera
 7. Du har alltid så rätt i det du skriver!! Vi vill ha mer, mer, mer...! :)

  Lyx att ha en tik så man shoppa ROSA! Här hemma sätter killen stopp för allt i den färgen...

  SvaraRadera
 8. Samson har varit rosa... nästan hela sitt liv ;)

  Det går... ;)

  Kraaaam

  SvaraRadera