fredag 7 september 2012

På begäran...

...så sätter jag igång att blogga lite då ;)

Vad fasiken har hänt egentligen? Jomenserru!
Ungdomslägret avverkat och det var såklart en succé! Det har bloggats högt och lågt så jag behöver nog inte presentera det mer än så. Tack till alla som engagerade sig i klubbens framtid! Guld och åter guld värda!
Stannade kvar hos min lillasyster i plast i nästan en vecka och tränade hund, njöt av att vara ledig, träffade underbara vänner och njöt av gooooood mat, biobesök och goooodis!
Efter det så blev det semester i Figeholm, PARADISET på jorden vill jag tillägga! Jag både badade, tränade hund och njöt av VANLIGA böcker! Åkte på roadtrip till Öland. Missade att färjan slutat gå från Byxelkrok tre dagar tidigare, säsongen var slut, och fick vända på klacken och köra samma väg tillbaka... Jorå... det var kul som fan! Det roliga var att det gjorde mig verkligen ingenting! DÅ pratar man semester! Avverkade ännu mera mat i Oskarshamn och i Västervik i goda vänners lag. En FANTASTISK vecka som var riktig vård för själen! Jag och mina älsklingar :)

Sen har även Ulm avverkats, i ett helt fantastiskt gediget sällskap! Jag har haft så otroligt roligt att det nästan är så man skäms!
Som en bonus så var jag ju tillfrågade att visa hund, givetvis gjordes detta i regn och rusk i denna stiliga killes avelsgrupp...

 

Åter ett tack till alla som förgyllde denna helg, ingen nämnd INGEN glömd! Underbara!

Grattis till Kennel Hagadahl och deras otroliga framgång! Är så glad för deras skull och så stolt över att ha fina vänner som lyckats så fantastiskt.

Framförallt är ni ju så förbannat roliga att ha och göra med utanför hundsammanhanget :)

VA 8 BSZS 2012 Hagadahls Figo

VA10-BSZS-2011 Hagadahls Figo

2 kommentarer:

 1. Båtjävel!
  Kul att du mår bra och har haft en bra sommar.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha ja man hade säkert kunnat köra ner bilen och låta Samson simma med den i släptåg. Dock är jag lite rädd för vatten:-(

   Radera