tisdag 21 juni 2011

Strider i Afghanistan, jobb och stundande midsommar.

Det är badvecka på jobbet så en står inne och badar medan vi andra går med hundarna, jag fick umgås med röd pluton, Samson är skeptisk mot alla nya hundar men gör som matte säger, Quarre likaså! Men Samson har ju mer fokus på att man inte gillar andra hundar medan Quarre letar flickvän... *suck*
Men visst är det grymt att mina pojkar litar på mig till 100 % och helt enkelt bara knatar med? Så jag kan hålla koll på plutonen utan att tänka på grabbarna. Inbördes ömsesidig kärlek existerar inte riktigt... Är man du ny förare på plutonen så är det lätt att någon liten upprorsmakare vill ställa till det för en, lite som att vara ny i klassen alltså för min del :)

Nu har jag börjat jobba, känns skönt att ha tankarna upptagna på dagarna istället för att sitta hemma och plugga...
Dock så har det varit tungt sen igår, strider i Afghanistan och min soldat är med. Har inte hört något men det tar jag som ett gott tecken. Är förvånad över mitt eget lugn, några tårar kom idag när maktlösheten blev för påtaglig, men där fanns varma ord från kollegor och så snart jag satt i bilen så ringde jag min närmsta "armywife" och sa som det var. Men det är alltid att tänka på vad man säger, samma sak gäller så fort han ringer hem. Jag står för pratet och han lyssnar, men han säger att det påminner så mycket om hemma och han älskar det ;)
Kan ju säga att jag har abstinens här hemma, det var länge sen vi inte var tillsammans på så här länge :(
Men tre strider inom 48 timmar... Den ständiga frågan är "Den här gången gick det bra, nästa gång då?"

Satt och raderade och la över filmer/bilder från mobilen och hittade massa figgefilmer, en där han tampas med Utter och leker tjurig ostbåge ;)

Saknar...Har tagit paus från tränandet, kör på promenader och inte mer. Men det har gett resultat på Quarre inkallning och Samsons sättande :) Kommer igen efter midsommar! Som för övrigt kommer firas på Korsö iår igen, längtar! Instängd i lite över tre dagar på en ö med underbara vänner, kan det bli bättre? In i dimman på torsdag och ut på söndag :)

2 kommentarer:

 1. Härligt med ett jobb som skingrar tankarna. Tänker massor på dig/er och håller tummarna för att det ska lugna ner sig där nere.

  Är det något så ring! Bailys stuga står till förfogande och sju olika sorters te står och väntar.

  Styrkekramar <3

  SvaraRadera
 2. Vilken fin bild på alla hundarna,och så duktiga de är ♥
  Usch, förstår att det är hemskt på alla sätt att ha sin man där nere bland oroligheterna..Hoppas att det snart blir lite lugnt..

  Önskar dig den bästa midsommaraftonen!!

  Stor kram♥

  SvaraRadera