söndag 19 december 2010

Släpat bildäck i bogserlina i snön runt OKQ8, en vanlig söndag helt enkelt...


Bacardi och Hanna in action, har ni sett vilken liten goding som står som tvåa? :)

På lördagen så for jag till mässan som supporter till Lilla My och Matilda som ställde sina lurviga golden och lilla Ellie som klart var finast i Landseern i mina ögon :)

Bacci råkade ut för mina frisörfasoner, med sin lilla skadade tå så fusktrimmade jag och körde en kloklippning à la Kråkorna -0,003 mm från pulpan- och vips så såg man inte så mycket mer än att hon hade en klo som var väldigt lång -där tån egentligen var plattare-. Är riktigt stolt över detta eftersom detta inte nämndes i kritiken :) Whiskey var ensam i sin klass och jag ville nästan ropa något barnsligt glåpord efter domaren som nonchalant skickade ut honom med en 2:a -Han går ju i jaktklass bara för att han vill ha en 2:a för jaktechampion... hmmm...- :(

Kul att se er tjejer iaf och vi ses ju snart igen! :)

Det inhandlades rosa plädar och klämdes på en hel del annat oxå, men jag hittade inget som var "jag måste ha"-material... tråkigt...

Jag var tillbaka på söndagen eftersom det var schäfrarnas tur, alltid lika kul att bevittna :)

Vi är ju helt vilse på officiella utställningar, halv panik över att man inte kan rusa och hojta hur man vill och hundar som skriker i ringen... En LIIIITEN skillnad mot de andra ringarna :D Benson hjälpte lilla Matilda att visa sin Zo -den vilda lilla var en klass för sig på rymmar och virrig-fronten- och plockade hem en 2:a placering. Grattis tjejen! Men nu kanske det blir lite utställningsträning för plädmarodören Zo? ;)

Hur förvirrade vi än må vara och hur skoj det är att vi är som vilsna själar på dessa tillställningar så ett STORT grattis till alla lyckliga hundägare som ställde, det var riktigt roligt att få se era hundar i ringen. Kanonkul! :)

Morten får en eloge för bäst klädda handler i schäferringen, nu har jag även avlagt ett löfte att matcha med en dress till nästa år... Sökande efter denna outfit påbörjas på onsdag inför Sthlm Hundmässa 2011! Hund blir ett senare projekt... ;)

Kikade även på lydnaden i helgen och blev mer varse om att Samson är för ung för att starta eliten -om inget oväntat händer på mognadsfronten- oavsett om vi blir klara nu eller inte... Vilka hundar! Vilka ekipage! Blir så imponerad! Lite inspiration kom tillbaka... :)

Köpte en pläd till -totalt 3 nya hemma nu- och sladdade hem till Kungsängen, tog en sväng förbi OKQ8 och frågade vad de skulle göra med däcken på baksidan, kvinnan i kassan gav klartecken på att jag kunde plocka hur många däck jag ville -lycka-. Valde ett som jag flåsandes provsläpade i snön kring macken -ingen som tyckte mina tilltag var konstiga alls... nope...- och slängde in i bagaget. Väl hemma så beställdes det pizza och det borrades hål i däcket och den nyinköpta bogserlinan fästes -japp SÅ tungt var det!- Efter middagen så tog jag killarna och slängde på Samson hans dragsele under reflexselen och ut i snön. Han fullkomligt älskade det! Tänk vilken liten sötnos som skakar på sig, frustar och viftar på svansen i ett när han får fysa ordentligt. Efter att ha skrittat av honom så blev det 45 minuter massage och min lilla gris knorrade gott och nu ligger han nymasserad och strechad och sussar sött :)

En härlig helg med massa goa människor! Tack finaste! :)

1 kommentar:

  1. Tack för tasstrimningen (även om bacii inte håller med). Synd att de inte hjälpte. Vi ses snart!

    SvaraRadera