onsdag 16 september 2009

På benen igen!

Vaknade imorse med en mage som skrek, då hade jag sovit sen måndag 23.00 (dock sprang jag på toa hela natten... Hade feber hela dagen igår och mådde som en klubbad säl.
Tyvärr så kan jag inte äta så som jag vill just nu, magknip om det blir för mkt.. usch...

Samson sov med mig på toaletten, jag släpade dit en filt när kräkattackerna blev för täta, han låg rygg mot rygg med mig och tvättade mina fötter när jag hängde över taolettstolen.

Sen kom självaste feberdrömmarna och för andra gången i mitt liv så gick jag i sömnen! Samson fick panik när jag försökte ta mig ut ur lägenheten och var smått hysterisk, Jonas som sov så hårt blev väckt av Samson och tillsammans så sprang de ut i hallen där jag satt och grinade, i sömnen! Ahh!

Men som alltid när jag varit sjuk så sätter min rastlösa sida in och jag vill bara vara på G igen, men eftersom mina energidepåer är tömda så måste jag nog ta det lite lugnt...

Enja min goa lilla prinsessa som har varit med de gånger jag varit sjuk kom och tittade till mig men gick in i sovrummet igen... Varje gång jag kom in till sången igen så "frågade" hon om hon fick ligga i sängen bredvid mig. När hon inte fick svar så la hon sig nedanför sängkanten och väntade på nästa promenad till toaletten...

Neh nu ska jag pröva att äta lite till...

4 kommentarer:

 1. Fy man mår riktigt hemskt när de är sådär, ingen energi någon stans!
  Hoppas du blir bättre snart!
  Krya på dig!

  Kramar Matilda

  SvaraRadera
 2. Krya på dig gumman. Tur att Sammygirl är en så bra sjuksköterska/väktare.
  Kramizar

  SvaraRadera
 3. Känns skönt nu att du mår bättre:)
  Fy vad jobbigt att mår så illa:(
  Kram Pia

  SvaraRadera
 4. Tack gulliga människor! Det värmer att läsa så snälla kommentarer... tusen tack!

  Kramar

  SvaraRadera