torsdag 17 september 2009

Han får inte komma undan!

Snart helg! Enköping och utställning för flera finfina hundar! Håll ögonen öppna! Mmmmm puddingar!

Själva ställer vi inte, vi har ju lite blodhund i släkten så med vårt lösa skinn så halkar man bakåt... Men men vi hejjar på er alla andra! Det är lite vallfärd från Småland, härligt! Ska bli kul att se hur de små och stora har tagit sig:-) Hoppas att Samson's fränder kommer, har dock inte koll på om papsen kommer... Mmmm... En hund man inte vill missa! En mammas gris lixom...

Beathalandet Hector

Själva ska vi till Strängnäs, bådar dock inte gott... han är inne i en kurva som pekar spikrakt uppåt på "Jag kan allt och du kan dra åt helv*te"-diagrammet... *suck* Men men träning är träning! Vilket tävling är... Nu sak vi inte missa platsen, hoppas på att samtliga hundar är tysta och ligger still... hmmm..

Ni som ska till Enköping!!!!! Missa inte Jonas som visar hund! Den som kan filma filmar!!!! Han får inte komma undan! Det ska gå att bevisa att han sprungit i vänstervarv! Mohahahaha!

Imorgon kommer Hanna! Min underbara och pålitliga träningskamrat från Halmstad:-) Har saknat henne som en tok! Ärliga, härliga goa människa!

2 kommentarer:

  1. Nu är vi snart på G. Har säker glömt hälften, men sålänge hund & jag är med så...

    SvaraRadera
  2. Lycka till på tävlingen!
    DE kommer ni fixa galant!

    Kram Matilda

    SvaraRadera