onsdag 23 oktober 2013

Frågorna är många och nu kommer den! Årets sista kurs för mig!


Kursen kommer vara lydnadsinriktad och då för dig som befinner dig på en lite högre nivå, dvs tävlar aktivt eller tränar aktivt och skulle bedöma att ni ligger på en nivå som är "klar" för BH/IPO1/BSL1/Lydnadsklass 1 och sen givetvis uppåt i klasserna!

 Dagen för spektaklet blir söndagen den 10 november mellan 9-16 med lunchpaus.

På kursen är ALLA välkomna och av er som mailat så vet jag att det finns lite "problemhundar", men ni är hjärtligt välkomna! Tveka inte! Problemen kommer antagligen vara ett minne blott när dagen är över! Hur svårt kan de vá?


Antalet platser begränsar jag till 7 så därför råder först till kvarn!

Blir intresset stort så får vi diskutera en lösning inför kursen och om ytterligare en dag ska lägga still!
OM vi lägger till en dag så kommer de som fått plats att få välja vilken dag de vill ha först och sen plockar vi in på resterande lediga platser!

Denna kurs hålls i Schäferungdoms regi och samtliga intäkter går till våra ungdomar!

Pris är 500 kronor för ungdomar som är medlemmar i schäferhundklubben, 600 kronor för medlemmar i schäferhundklubben, 700 kronor för icke medlemmar och då ingår lunch och lite fika!

Kursen kommer att hålla i norrort/roslagen i Stockholm och exakt plats kommer att anges när kursdagen närmar sig och kommer att vara beroende av väder och vind!

Är ni ungdom utan bil så oroa er inte! Det kommer finnas möjlighet att stoppa undan er hund i bur om ni får skjuts, eller kolla om ni inte kan samåka med någon som oxå ska gå kursen.

Kolla almanackan och maila in din anmälan till jeanettehedman@hotmail.com

Välkomna!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar