måndag 6 februari 2012

Sicken helg mina vänner!

Ett stort grattis till Hanna och Bacci som i helgen presterade 298 poäng och därmed sina första SM-poäng! Grattis!
Hanna är verkligen en inspiration, hon vågar gå emot strömmen och stå upp för sin hund. En förebild för alla tycker jag, framförallt så är hon ödmjuk som få och har helt sonika tagit det som passat henne och hennes hund ur flera olika träningsmetoder och kört sitt eget race! Så jäkla ballt!
Det finns få som jag unnar sådan framgång med den värme jag känner nu, när Hanna skickade ett sms med resultatet så skrek jag rakt ut där jag satt på en grill i Tullinge och åt lunch med Jonas.
När jag ringde och fick referatet så fick jag gåshud och kunde inte sluta le. När jag sen skulle återberätta allt för Rose så brände tårarna. Det ska bli ett sant nöje att få jaga Hanna i resultatslistorna i framtiden!

I lördags så var det Hangaren som gällde, Samson gjorde ett kanonjobb och mina figuranter gjorde ett ÄNNU bättre jobb som slet rumpan av sig för min Heffaklump. Hann även med ett lyckat lydnadspass, han börjar bli riktigt rolig att träna med, det märks att han börjar bli "gammal" och inte lika obstinat mot mig hela tiden. GILLA!

Igår så gjorde vi entré på Veda utställningen, det blev en 6:e plats med Exellent som betyg och Samson måste göra en avelskorning. Om vi ska ställa på schäferhundklubbens utställningar... JUST SNYGGT!

8 kommentarer:

 1. fullt ös med allahanda aktiviteter.
  GILLA
  Yvonne

  SvaraRadera
 2. Härligt film! Framför allt hundens motivation och glada svans:) Kram från Cia

  SvaraRadera
 3. Hejhej! Hittade hit till din sida och kikade på era träningsfilmer. Tycker att ni är helt fantastiskt bra! Jättekul att se! Vilket fritt följ och vad snabb Samson är trots sin storlek! Lycka till med allt ni tar er för! Hälsningar Jonna & Zolo

  SvaraRadera
 4. Det är en ren fröjd att se filmen.Jag som inte tävlar har ändå haft Hanna som inspiration. Hon verkar - utan att jag känner henne- ha en sån känsla för sina hundar. Plus att hon ödmjukt delar med sig.
  Det är kul och lärorikt att läsa era bloggar.Och jaga Hanna nu:)
  Ha en toppenvecka.
  Ulf

  SvaraRadera
 5. Hon är en pärla! Så tråkigt att ha 50 mil till henne... :(

  SvaraRadera
 6. Grattis till fint utställningsresultat!

  SvaraRadera