tisdag 27 oktober 2009

Mina gulliga träningskamrater

Samson ska testa självaste hjärnstatusen på lördag, vad händer? Vår träning läggs på söndagen istället och nu är det en hel drös som tänker stiga upp i ottan för att köra 20 mil och titta på Samson och när det kommer på papper att han är lite lustig i det övre etaget;-)

Jag kan inte i ord beskriva hur tacksam jag är över mina träningskamrater!
NI ÄR FANTASTISKA!

Vart man än vänder blicken så verkar det som att det här med grupper av människor är otroligt komplicerat! Folk har svårt att hålla sams, vissa är där av en anledning och andra av en annan...

Mitt tips är detta:
 • Lägg ner skvallret, håll koll på fakta OCH ha inte andrahands information! Det är skillnad på att dela med sig av sanning och glädjas över det man berättar.
Med allt skvaller kommer det lögn! Vad din kamrat berättar är dennes version av en händelse, glöm inte det och var opartisk tills du har alla fakta!
 • Ta hand om varandra! Är det något Du inte gillar, ta det direkt med den eller dem det rör! Man tar det ALDRIG och under INGA som helst OMSTÄNDIGHETER med någon annan över en kopp kaffe eller ett glas vin. Eller ännu värre! Bakom deras rygg! *fjortisvarning!* DET är bara att bädda för missförstånd.
Genom att vara rak och ärlig och gå raka vägen till den som jag störde mig på ledde till att jag nu har en helt underbar bästa vän, Matilda! Som vi bråkade! Men jag var ärlig och nu har jag henne föralltid i mitt liv! :-) Puss!
Tänk om den du stör dig på är din potentiellt bästa vän i alla väder oavsett om det stormar eller om marken öppnar sig under dig? Dumt att chansa va!?

 • Se helheten! Vad vill du med ditt handlande? Gör du rätt eller kan det vara så att DU är källan till allt?
Döm INTE andra om du inte vet att DITT beteende är ofelbart!
Kanske är det så att det DU gjorde sådde ett frö som sedan växte till ett stort, stort träd?


Vårda dina relationer och ta hand om dina medmänniskor, de kanske inte är dina nära eller bästa vänner... Men de är individer som förtjänar lika väl som du att känna gemenskap.

Så här fungerar alla människor som finns i min närhet, folk som inte kan respektera andra blir sällan långvariga i min bekantskapskrets.

Tack ni underbara!

Jag hoppas ni finns kvar så länge jag sköter mig! :-)


1 kommentar:

 1. Jag vill vara kvar!!!
  -vinkar med båda armarna-

  Vem vill inte ha en tjej som du med dessa underbara tankar i sitt liv?
  Ärligare tjej än du som ställer upp för sina vänner får man leta efter!

  Kramar från lilla Karin

  Ps. Hur går det med lägenhetsrenoveringen? Ds.

  SvaraRadera