onsdag 16 april 2014

Kurs för högtempererade och skrikande hundar på tosdag! Nu finns det plats igen!

UPPDATERING!
Kursen har blivit uppdelad på flera datum pga många anmälningar samt olika grader av problematik hos ekipagen. Så nu finns det plats på torsdag för den som är intresserad, läs inlägget och fundera på om detta kanske är en kurs för dig?  Anmälan görs till mig på 0709-393839, ring eller smsa!

Japp nu har jag efter ett antal förfrågningar och påtryckningar från alla håll utom snett uppifrån vänster satt ett kursdatum och det blir den 29 maj!


Ljud och temperament är något som många tampas med när det kommer till våra älskade fyrbenta, på träningsplan, i hemmet eller kanske på fritiden.

Under denna kurs så kommer vi rikta oss till dig och som har problem med ljud eller temperament hos din hund när det gäller träning och tävling och som kanske tappat inspirationen när det gäller att få bukt på oväsendet.

Under denna kursdag så kommer vi titta på individuella variationer hos hundarna, prata om träning och känslor som kommer på köpet när man jobbar med denna typ av problematik samt så kommer vi titta på hur man praktiskt kan välja att arbeta.
Du kommer lämna kursen full med inspiration, med läxor som ska göras och gissningsvis nya kamrater som du kommer att kunna stöta och blöta olika tankar med.

Vi kommer att göra en uppföljningskursdag i början på hösten och givetvis så finns vi inte längre bort än ett samtal när du är på hemmaplan och tränar själv!Jag är taggad som tusan och hoppas verkligen att denna kurs kommer göra skillnad för er som kommer att delta, ni kommer vara få deltagare och det kommer vara en exklusiv och grymt trevlig dag! Hinder är till för att forceras! Hur svårt kan det vara?

Mer info hittar du på www.rmshundcenter.se och det är där du anmäler dig! Välkomna!

Dela gärna länken genom att klicka på passande knapp nedan, ju fler vi når ju fler kan vi hjälpa och ju fler vi hjälper ju fler kommer älska hundträning och ju fler som älskar hundträning ju fler lyckliga hundar och ju fler lyckliga hundar.....

1 kommentar: