måndag 14 april 2014

Bosse sköt oss med startpistol! Filmvisning!

Ujuj vilken helg!
Det har börjat slå mig att jag snart tar examen och nu är CV:t slipat och ivägskickat samt förfrågningar grunnas på....
Jag måste även sätta mig och ta en funderare när det gäller kurser som ska hållas och andra förfrågningar som trillat in, det är inte så mycket tid på ett år när man börjar koka ner det....

I fredags så mötte jag Klasse för att spåra på Drottningholm, Samson fick helt sonika spåra över hela slottsparken med avslut upp för trapporna vid fontänerna där jag (antagligen helt olagligt....) klättrade på muren och slutligen la slutet i en av krukorna på muren. Tror ni Samson hittade det?
Mmmmmmammas Gris! Så jäkla grym kille!

Igår så spenderades det ett par timmar på Hundcenter och efter det så intogs middag i goda vänners lag, lika trevligt varje gång och jag blev bortskämt med att alla låter om "Jeanette" uppspelade för mig när jag stod i duschen. OTROLIGT romantiskt!!! Dock var det Uffe som spelade dem... typiskt...

Idag så for jag för en heldag på FHTE med spårgänget! Jag poppade på och dansade i bilen redan 30 sekunder efter att jag startat motorn, det måtte innebära att man ser fram emot dagen?
Samson fick ett tillämpat spår och det är återigen en fröjd med den där hunden! Man bara går som ett litet ankare i linan och kontrollerar tempot, hur coolt som helst!
Dock så spårade vi oss hela vägen ut på grusvägen, konstigt tyckte jag och fick liiiiite tvivel i magen. Men det visade sig att ekipaget jag mötte och morsade på hade fått med sig slutet och snällt lagt det längst grusvägen. stigen vi möttes på fick rakt över mitt område och det var givet på den stigen som min spårläggare hade lagt slutet. Men det var en lättnadens suck som slank ut och jag blev lite mallig!
Vi gjorde lite ljudmarkeringar och Samson var tyst och kanontydlig!
Jag fick även hjälpa en annan tjej med sitt spår och även det gick kalas! Kul när man kan göra nytta!

Kontraster i hundträning....


Avslutade med att åka upp på klubben där Bosse sköt oss med startpistol, kalasskönt!
Körde både FF och platsliggning med skott och Samson reagerade bara på platsen och lyfte lite på hakan, men la ner det igen. Mattes pojke börjar bli stor nu!

Lilla Elsa har hamnat i skymundan i helgen, men det tar hon ju igen genom att vara en apa mot hela världen och dryg.... Anar ett förlöp men vi kan ju hoppas på att jag har fel!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar