söndag 23 januari 2011

Samson är magsjuk och nu drar husse...

Dagens kap!

Jag kan er känna att jag känner mig lite lätt stressad över veckan som kommer, panik kan man nästan påstå...
Hade tänkt att lämna pojkarna på Hundcenter men nu blir det bil in till skolan så får de ligga i bilen de timmar som det krävs, så vi ser om Quarre är smittad eller om han klara sig.
Samson har inte kräkts mer under dagen och jag körde Olewo-pellets nu med några pulor mat i så får vi se om han håller det i sig... Efter ett dygns fasta och han är bra i magen så borde det inte vara några större problem -hoppas-

Tack för alla gulliga kommentarer på föregående inlägg och vår lilla bordskants-film, hoppas att fler blir inspirerade och tycker det är trevligt att glo på oss Chubbisar ;)
Har ni tips eller åsikter så är det grymt välkommet! :)

Neh nu ska jag dammsuga så det är fint inför den nya veckan, tvättmaskinen går med dagens kap från Hemtex, satinlakan som matchar perfekt till väggarna i sovrummet! 345 kr för två par! -50 % REA-
Hur mycket snyggt som helst! Så vill ni fynda sängkläder ska ni skynda er dit! :)

Njöt även av en långpromenad i maktlig takt med Samson idag, det gäller att ladda på med D-vitaminer medan solen är framme! ;)

4 kommentarer:

 1. Köpte nåt på vetrinärstationen en gång mot just kräkningar och diarre och det stoppade direkt..helt otroligt! Kommer inet ihåg precis vad det heter men kan kolla upp det om du vill.

  SvaraRadera
 2. Canicur? Finns som pellets och flytande? Det är kanon mot det, men Samson har som tur är (antagligen tack vare fodret han äter) inte varit dålig i magen utan bara kräkts.

  Det är visserligen nog så jobbigt när det kommer sådana mängder...

  Men idag är han "frisk", lite dåsig men verkar må bra iaf :)

  Tack gulliga! :)

  Krams

  SvaraRadera
 3. Jo, så hette det. Tur att han är på bättringsväg. Livet blir lite lättar då;)

  SvaraRadera
 4. Pussa på grisen och säg till han på skarpen att sjuka det kan vi inte vara så nu får han pigga på sig. Life is pain, get used to it! :-)

  SvaraRadera