lördag 7 augusti 2010

Stulen bild på Samson's pappa... finaste nallen i världen som oxå har en matte som heter Jeanette...

Köket börjar ta ordentlig form, idag kom alla skåp på plats och imorgonbitti kommer pappa och sågar i den dyyyyyra mått beställda bänkskivan -Den vågar vi inte röra själva...-
Idag blev det till att slänga massa på tippen -Vart kommer allt skräp ifrån??-, en sväng till K-rauta och köpa golv och vi kom även fram till vilket kakel det blir -blankt vitt och svarta småttisar...-, sen avslutade vi med lite hundträning i regnet med Mor, Benson, Sissi och Malin som är riktigt på hugget över tiden, Smason klantade sig och var en latmask så det blev mest utvecklignssamtal över tiden -kändes det som iaf- så nu väntar vi snällt på nästa pass för att se om han fattat galoppen.

Längtar tills lägenheten är helt klar, kan knappt föreställa mig hur det kommer att kännas att inte ha ngr "måsten" hängades gällande byggprojekt... Tänk att bara glida ner i soffan och njuta av helgen? HUR skönt skulle inte det vara?

Det har blivit lite dåligt med bloggandet på sista tiden, ni som vill ha bättring på den fronten får skicka in en kommentar!

Imorrn ska jag försöka få in lite bilder på köket iaf...

Kram på er!

3 kommentarer: