lördag 21 augusti 2010

Idag satt LP3 som en smäck! Med en andra placering!

För lite mer än ett år sen stod vi här... Med Lilla My som första och största supporter... -Den som petade in mig på lydnadsplan överhuvudtaget, tack vare dig så har vi nu LP1, LP2 och LP3...-

Först och främst så tänker jag hytta med näven åt folk som inte har vett nog att stå och peppa sin hund med tillrop och klicker någon annanstans än 10 meter från min fjärr! Fy dumma människa!

Nu till fröjden att vi äntligen är har vårt efterlängtade LP3 och en andra placering -härligt med pallplats-, en kanontävling överlag och jag är såååå nöjd! Dock så sänkte två DK på fjärren betyget till en 5:a -tack dumma du som stod där...- men eftersom någon ovan tyckte att vi gjort en så bra tävling i övrigt så fick vi ett 1:a pris med några poängs marginal.

Körde in nytt beteende och kommando på platsen som numera heter "go'natt" och han låg med hakan i backen i nästan tre minuter -på totalt tre pass har vi rett ut det-
Jag analyserade och funderade över vilka minnesbilder Samson kan tänkas ha efter Collie-incidenten på platsliggningen. Sagt och gjort och idag slog han till på en 10 och låg som en klippa - min prins är på väg tillbaka till sitt gamla jag!!!-
Men jag ska inte ropa hej ännu, nu ska det köras in på IPO:t och där har jag lite mer att jobba med eftersom han är så skottk*t -Nackdel med att husse är officer och att man fått hänga på jobbet och skjutningarna- Önska mig gärna lycka till med min envisa lilla mammas gris!

LP1 LP2 LP3 IPO1 IPO2 Korad Beathalandet Samson


Det har blivit en liten samling förkortningar för min lilla tvååring...

9 kommentarer:

 1. Du tänker och grubblar och tränar och analyserar,att tänka hund är inte alla förunnat att kunna göra.Ja vad kan vi säga som vanligt,grattis grattis!Superbra jobbat,skitduktigt.Stolta uppfödare.Lottie och Peter,Vi är så glada att just du kan förvalta denna lille gubbe så oerhört bra.Ett hästjobb!

  SvaraRadera
 2. FAAAAN vad grymt!!! Jag är så stolt över er. Tänk vad lång vi kommit, från den kalla dagen i ridhuset, när vi bestämde oss för att gå ut och tävla :D
  GRATTIS!!!

  SvaraRadera
 3. WOW!!! Grattis känns fnuttigt i detta sammanhang!! Men kommer inte på något annat. Ett storartatmegajättegrattis!! Och du är väl värt det för det gör sej inte själv precis!!

  SvaraRadera
 4. Stort grattis önskar alla vi på Nybyggetsgård.
  Kram till matte o Sammy från Yvonne

  SvaraRadera
 5. Tjoho!!!

  Stort GRATTIS till LP3.
  Himla duktiga Ni är, ett super team som löser allt och inte tapar gnistan. Nu möts vi i eliten ska bli skoj ;-D

  Synd att jag inte kunde komma och kolla, men familjen gick före denna dag :-).

  Kram Veonica & Hobbe

  SvaraRadera
 6. Tack snälla ni!

  Veronica! Tack för din hälsning på tävlingsdagen, det värmde så gott!

  Eliten får tyvärr vänta lite och lydnaden stå tillbaka för IPO:t en tid nu... MEN vi kommer! :)

  Får kika förbi SOSU och hälsa på er! :)

  Kramar

  SvaraRadera
 7. Var tränar du någonstanns? kanske skulle åka å kolla på dig när du tränar och få lite inspiration :-)

  SvaraRadera
 8. Hej hej!

  Vi tränar lite varsom det passar oss, men vår platå finns hos träningsgrppen (kolla länken på bloggen) där mina underbara träningkamrater och största supportergrupp finns:)

  Varma hälsningar Jeanette och Mammas gris Samson the King

  SvaraRadera
 9. Stort GRATTIS till ännu en titel, bra jobbat!!!

  Kramar

  Mamma & plastis

  SvaraRadera