söndag 15 augusti 2010

Mental nojja

Samson -6 månader- sover middag på husses mage, tänk om man kunde få ha honom som valp en dag till...

Nollade platsen -gick upp och sprang i panik med blicken fäst på domaren- och rutan - sprang med full ragg rest rakt in i rutan och vågade inte lägga sig för domaren stod för nära tyckte han...-
MEN vi samlade ihop 218 poäng, 10 på sättande under gång, hopp-apport och vittringen Hhoppar och studsar av glädje! Allt slit har gett resultat!-
Hade vi satt resten hade man legat på 278 poäng...

Han låste på domaren som en mentalpatient, men trots att han hade mer eller mindre panik -bokstavligen skenade han till mig på inkallningen från rutan eftersom domaren kunde haft ihjäl honom..- så skötte han sig riktigt bra hela tävlingen igenom.

Trist med det fria följet var att vi fick 7,5, lägsta på länge men det är ju smaken som avgör vad domaren sätter. Men som Elisabeth -Ojsans matte- sa "Han är ingen glädedomare" så jag är supernöjd och gottade mig åt kritiken en bra stund.

Han hade fart och energi rakt igenom, han är nästan perfekt i alla avseenden utöver platsen -som måste jobbas på... undra om man kan få tag i Collie-kvinnan som såg till att förstöra den...grrrr...- han gör ALLA moment och nollar vi så är det för att han inte sett rutan och springer och letar, vilket ger DK och slutligen nolla -vilket det blir om man överstiger antalet kommandon det ska vara- eller att han är orolig på platsen, han har ordförståelsen som ingen annan och är taggad som tusan på alla korta moment, metallen blev en 9 idag för att han hade för hög fart ut och trots att han försökte så kunde han inte stoppa sin ponnykropp och greppa den på utvägen.


Neh nu ska jag njuta av lite film och slänga mig i sängen så snart tröttheten kommet smygandes...

Har lite planer för platsen så det ska nog lösa sig i slutändan, han är inne i sin mammigaste period någonsin så jag håller tummarna för att vi just nu ser vår sista mentala nojja från hans sida.

Varför kan de inte vara vuxna over all vid 1 års ålder?

3 kommentarer:

 1. Det släpper snart. Bacci är på väg ur sin största mammighet (och in i någon ny porrperiod iofs) så han är snart där. Träna trygga platser, så ska det nog gå bra. Vi vet vad vi pratar om, tyvärr.

  SvaraRadera
 2. Synd på platsen men man vet aldrig vad som kan hända. Du har säkert lösningar på det med, kan jag tro så det är att träna vidare, rätt va det är går det så jäkla bra så det blir full pott!! Heja heja!!
  Kram

  SvaraRadera
 3. oj vad många tior,fria följet låter som en domarmiss,då hans fria följ är heelt underbar.
  Mysig myspys bild
  Kramen Yvonne

  SvaraRadera