onsdag 22 maj 2013

SMACK! Surikaten levererade som en liten surikat med eld i svansen!


Fjärde konfliktpasset, som inte blev ett konfliktpass och lyckan var total! Fy fan vad grymma vi har varit!

Samlade ihop mig, gick igenom hur jag ville att eventuella konflikter skulle kunna se ut utifrån vad jag VILLE få henne att göra idag. Det absolut bästa sättet att använda sig av när man INTE får bli irriterad eller frustrerad, ett litet mind-trick helt enkelt!
Ni som har nojjiga moment? Använd er av detta så ska ni se att allt löser sig. Vill ni ha konfikt så kommer ni även bli sakliga när ni förklarar för era hundar vad ni förväntar er av dem och om de gör fel eller hittar på något så är ni lika sakliga igen, eftersom ni VILLE att de skulle hitta på någe skit så ni fick informera dem om VAD ni menat. Gud vad jag rabblar! Men jag är i extas!

Hur som helt så ställde jag upp och kastade apporten. Tog ett andetag och kommenderade "apport".
SMACK! Hunden for ut och hämtade apporten och levererade in den som en liten surikat med eld i svansen. LYCKAN ÄR TOTAL!

Så ni som just fick et tips från mig. När man sen löser konflikten eller vad man ska säga... TROR ni att man blir ÄRLIGT glad eller vad??? YAAAAY! Fy fan alltså vad härligt det känns!
Bättre bekräftelse än så finns inte för hunden! Alla bollar eller köttbullar i världen kan inte ersätta när deras egen flock-chef blir salig!

Detta firar vi med att åka och köpa en läsk!

4 kommentarer:

 1. Fantastisk läsning!
  Jag är så imponerad! Fy sjutton alltså!

  Kram Alexandra

  SvaraRadera
 2. Vaff*n, har du lärt Elsa dricka läsk ???

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hon är självlärd den lilla tjuven, hon tömde ett glas Pepsi Max förrförra helgen när jag var på dass! ;)

   Radera
 3. Kort fråga, vad tycker du om judar och sionism i helhet?

  SvaraRadera