onsdag 11 juli 2012

Avelskorning - check!

Efter påtryckningar så pallrade vi oss iväg och gjorde den berömda Avelskorningen på Sk Enköping, så nu är den lille avelskorad och KLAR! Gött! Så är det fritt fram att ställa ut utan gliringar! ;)
Är mest nöjd med mig själv som gjorde skyddsarbetet på kryckor... alltså... ja förde Samson... eller tvärtom... Inte alla som gör allting med hunden lös heller, kände mig rätt stolt över hans fina arbete. Vi vilar oss tydligen i form. Hepp.
Tack till Benson som visade hunden och assisterade vid införsel av idioten på plan vid skyddet, tack till mamma (+Benson) för sällskap och skjuts och tack till Nina som hämtade bajspåse att kräkas i. Tack till Sk Enköping, Micke som roddade och Mats Höglund som dömde. Som även gjorde Samsons exteriör på korningen. Festlig dag! Nu åter till smärtstillande och säng....

Helhet:
Höjd: 66 cm Bröstdjup: 32,5 cm Bröstomfång:84 cm Vikt: 42 kilo (42,3 om man ska vara noga)

Helhetsberättelse:
Stor, kraftfull, välpigmenterad, välpälsad, något långsträckt, korrekta, välutvecklade bröstförhållanden. Mycket bra huvud med markant könsprägel. Hög manke, rak fast, rygg. Brant kors, mycket bra underlinje. Mycket välvinklad fram och bak. Korrekt front, slutna bra tassar, parallell bak. Mycket vägvinnande, kraftfulla rörelser. Armbågarna skulle vara något fastare.

Särskilda för/nackdelar:
Stor, kraftfull hane med särskilt bra könsprägel och effektiva rörelser.
Mycket övertygande skyddsarbete.


Grattis till en liten titel till och sluta för bövelen att vara mallig ditt lilla vidunder....

Billig schäferhane på tre snart fyra år kan avhämtas i Åkersberga!

Samsons eget uttalande:
Jag är en grabb på snart fyra jordsnurr som gillar rapport, skydd, spår och tjh-arbete och om det skulle knipa så man blir skitnödig så kan jag tänka mig att köra lydnad. Som då enbart innefattas av dirigeringsapportering eller rutan...
Men helst så fortsätter jag gärna att vässa på min nya agilitykarriär....11 kommentarer:

 1. Fantastiska ni är helt enkelt!Lottie och Peter
  "Det är nog ingen annan som hade gjort kan jag säga,hade nog hellre legat i soffan med en påse micropopkorn"Imponerad till tusen!

  SvaraRadera
 2. Fasen va gött!! Grattis!!

  SvaraRadera
 3. Ni är så J**LA grymma, så hälften är fortfarande J**LIGT grymt! Stort grattis till Sammys nya bokstäver <3

  SvaraRadera
 4. Otroligt! Ni är helt sanslöst bra, vilket par ni är!

  SvaraRadera
 5. My gad vad bokstäver ni samlar ihop!!
  Stort grattis :D

  SvaraRadera
 6. SV: Så kul att du kommer att kika in! :) Tack!

  SvaraRadera
 7. Stort G R A T T I S!!!! Shit vad ni är grymma!!! Vilken kille han är Samson och vilken förare du är, en stor inspirationskälla är vad ni är!!! Det är helt underbart att läsa om era framgångar & äventyr! Önskar er ALL Lycka till i framtiden!

  SvaraRadera
 8. Gratulerer med kåringen :-) Nydelig hannhund!

  SvaraRadera