måndag 4 maj 2009

Varning för Jeanette!


Mötet avklarat och nu blir det facket, känns skönt att man har gett alla en chans att tala för sig och nu har jag verkligen förstått vart all information kommer ifrån.
Att läsa folk är lite av min grej, så nu är det solklart.

Kan efter detta möta också utan betänkligheter gå vidare och det gäller bara att säga så som jag har upplevt det. Eftersom jag uppfattat det som så att folk har uttalat sig om mig på väldigt lösa grunder så kan ju jag uttala mig om folk på fasta grunder.

By the way så vill jag varna alla för följande egenskaper hos mig som jag numera är medveten om:
 1. Jag är en besserwisser.
 2. Jag har stora problem att samarbeta med folk eller att arbeta i grupp.
 3. Jag är olämplig att jobba inom säkerhetsbranschen.
 4. Jag är för ung för att vara så rak och ärlig som jag är, det ska man bli på ålderns höst.
 5. Ovanstående kan kopplas till att jag satte ner foten när det snackades skit om andra bakom deras ryggar, alltså så sätter jag mig över andra som vill sprida rykten och få andra att framstå i dålig dager. Vilket folk upplevt som väldigt obehagligt, att en tjej har skinn på näsan (ordval av deltagande person på mötet).
Men nu så!

Bättre nyheter då!

Samson gjorde überframsteg på dagens träning, jag var så glad att jag höll på att spricka! Han har fattat hopp galant, han kan tom appoteringen över hinder á la IPO/BSL (med lite stöttnning efter hindret med kommando "hit")
Läggandet börjar ta form, han har fått upp farten och nu ska det bara appliceras i momentet.

Mötet med banken gick jättebra! Jonas är min ängel och mitt ankare! Innan onsdag så äger vi kanske vår första lägenhet tillsammans... helt otroligt!

Kram på er alla som finns där för mig!

Nu ska jag bara samla energi!

2 kommentarer:

 1. Lycka till med lägenheten, det måste kännas fantastiskt!!

  SvaraRadera
 2. Yes! Jag kan ju bara instämma TOTALT i ovanstående punkter, särkillt det där med skinn på näsan! Vet inte många som är som du och de som inte älskar dig missar något!!!!

  Kom hem till mig! Köp lägenhet och dra hit skåningen

  SvaraRadera