lördag 23 maj 2009

Det är ju lite som att ställa ut en ponny

Mammas gris kom 4:a och av den enkla anledningen att han är lite lös (ÄR DET SANT!!!!? HAHA!), men jisses vilken fin kritik han fick och domaren kom fram och pratade med oss sen och kommenterade att han var så substansfull och med otroligt vackra och väl utpräglade uttryck, framför allt ett mkt bra huvud och bra vinklar. Han sa att han var välvisad! YES in your face Peter! Jag skämmde inte ut dig helt... bara halft... thihi... Dock trivs jag bättre med att stå utanför med pipan... Men det korta korset jagar oss och något om hanlovarna... men han sa att det ska bli intressant att se vart den här tar vägen i framtiden;-)
Jag var hur stolt som helst och fick frågan om vart han kom ifrån flera gånger... mmmm mammas gris!
Nu ska vi släppa lite på utställningsbiten eftersom han kan grejen och älskar att få gå dessa varv i ringen, han måste få en chans att växa i sin kropp, det är mkt som ska hinnas med i den lilla (!!?) kroppen, bara på ett par veckor har huvudet breddat sig jättemycket! Så nu blir det simmning och fys och massa träning:-) Vi måste vara i form inför Väddö och framförallt vår kommande utmaning;-)
Det är ju lite som att ställa ut en ponny, så vi ställer oss än så länge frågande till SSM, men det är upp till våra älskade uppfödare om de vill ha med honom eller om han ska få ett år till på sig.
Vi blondiner kan inte riktigt vad som gäller...

Jag kan ju vara förste grooming-ansvarig istället och stå med schampoo och borsta mm i högsta hugg och piffa Beathalandare på löpande band. Det finns ju en hel del pärlor som antagligen ska vara med. Samson och Enja är tillfrågade om de kan tänka sig att bo i Hässleholm och käka morötter (Jonas mormor och morfar).

Imorgonbitti så lyfter vi till Magaluf!

1 kommentar:

  1. Härligt jobbat!Det visar ju att blondies kan!Var Jonas utanför då?
    Träna på bara!Hi Hi!
    Ha en skön avkopplande semsetr.lottie

    SvaraRadera