fredag 27 april 2012

TILLBAKA!

Nu har vi landat i verkligheten och ÄNTLIGEN så är jag med internet igen.
Ser detta blogginlägg som en nystart, hoppas ni är med mig!!?
Imorse -hurtig som satan, rullade bokstavligen ur sängen och gick ut- så körde jag två pass, ett med fokus på fritt följ och kedjor med rutan och konan, gick kanoners och inkluderade ett litet utvecklingssamtal som verkligen gav utdelning som var fart och fokus! ÄlskaRT! Men filmen blev så hackig och jävlig så den skiter vi i. Sen avrundade vi med att byta lokalisering och satsade på ordförståelse och fjärr, jag är ASnöjd med fjärren och den förbannade vänstertassen bak som snart borde vara ett minne blott –räknar med en del träning innan dess docj och påminnelser för resten av mitt liv…-. Film på allt rajraj finns med nedan. Inkluderat min egen röst på film. FY F****N.
KOM IHÅG till mig själv! INGEN FART NU och DÄMPA honom! Om jag envisas med att lägga till fart nu så ska jag spika upp mig själv på väggen och äta upp 3 del av Samsons mat.

8 kommentarer:

 1. Välkommen tillbaka och snart välkommen hit <3. Längtar!

  SvaraRadera
 2. Vad kul att du börjat skriva igen! Din blogg är en sådan stor inspiration :)

  Vi ses i Halmstad nästa vecka, ska bli så himla roligt!

  SvaraRadera
 3. Se där ja......det tar ett tag. Har gått igenom det också 2003 med samma ingredienser som du och är idag lyckligt gift med en underbar kvinna!!! Ge det tid och Samson är bra för dig nu, lovar.

  // En som följer din blogg ;)

  SvaraRadera
 4. Välkommen tillbaka, så roligt att se dig här igen ♥

  SvaraRadera