söndag 27 november 2011

En hel helg med skyddsträning, awsome!

Helgen har gått i ett träningstöcken och vi hade besök av Johan som hjälpte oss med skyddsträningen, verkligen nyttigt att få nya tankar och diskutera. Förra året var några av oss nere på Björnåsen och nu höll vi på traditionen -Johan höll på att få dåndimpen av den definitionen- :)
På vår klubb så är vi de som kör IPO och det är VIKTIGT inte bara för ekipagen utan oxå för våra figuranter -i detta fall Benson- att få ha ett utbyte med andra duktiga figuranter.
Eftersom vi skulle köra hela helgen så ville gruppen vara rediga och HYRA planen och ett rum att fika i, så man inte "tar över" hela anläggningen och så känsliga individer inte ska klaga eftersom det då ändå är pengar IN till klubben.
Det finns ingen expertis inom IPO på klubben utan det är alltså helt upp till oss om vi ska ta hjälp eller ha träningsutbyte. Men hör och häpna så försöker folk sätta käppar i hjulet :(

Hur som helst så är jag superglad att Johan som är sliten, sne och vind ställer upp och sliter för våra hundar, tack till Rose som tjatat upp sin kamrat!

Efter ett par veckors uppehåll då Benson är skadad så var det en taggad Samson som anlände till klubben på lördagen. Pannan i kaklet!

Ett axplock av helgens övningar för Samson's del kommer här!

2 kommentarer:

  1. Kul att se.Vilket fint skyddsarbete ni börjar få till.Imponerande.Som sagt han är ju ingen liten kille precis.Kram Lottie

    SvaraRadera
  2. Härligt!! Kom hit o kör! Här har vi egen plan med fikastuga samt övernattningsmöjligheter i samma hus. Gratis! Saknar dig! Kram Kicki

    SvaraRadera