fredag 10 september 2010

Pass på! Nu kommer Mammas Gris!

Igår kom det härliga suget, det som jag väntat på en tid nu... Har tyckt att IPO:spåren har varit tråkiga och med den känslan i bröstet så är jag ju inte ärlig med min hund.

Men att man blir lite uttråkad när ens hund ställer sig i starten och efter 10 sekunder riktar in slutaporten är väl inte helt konstigt, så det har ju varit ett par vansinnesspår i skogen -för bådas skull med massa svårigheter och klur så han inte kunnat slappna av en sekund- och ett på fält men inte så mycket mer sen vi tävlade IPO 2.

Sen har lydnaden kommit lite före eftersom jag ville lägga LP3 bakom oss innan man började sikta mot eliten och IPO 3, lägg till att han kommit in i sin mentala mognad och haft några rejäla svängar som gett lite olika reslutat och vart det slutar har vi ju inte sett ännu.

Här kommer en liten film på gårdagens spår, jag la ett enkelt spår med alla tillhörigheter -apporter, olika vinklar och vilt passager/legor- för att helt enkelt få en övergripande bild av hans nuvarande spårstatus. Det blev att hyfsat spår med lite väl högt tempo -ser inte bra ut- och kludd vid apporterna -men han la sig själv iaf- men jag korrigerade inte utan lät honom jobba hela spåret ut. Men nu har jag en upplägg på G! Pass på! Nu kommer Mammas Gris!

Trevlig helg allihopa!

4 kommentarer:

 1. Fy F vad duktiga ni är. Jag kan inte något om spår men jag tycker det ser kanon ut. HEJA ER!

  SvaraRadera
 2. Jag hade varit supernöjd!!
  Hare gött!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Hittade hit via Susan & har fått en härlig läsning.
  Du verkar ha en skön attityd till träning/tävling!
  KOmmer nog kika hit igen :)

  SvaraRadera
 4. Tack ni goa! Kul att du hittat hit Malin, jag ska bli bättre på uppdateringen så det finns ngt att läsa:-)

  SvaraRadera