onsdag 26 februari 2014

Spårläggaren från yttre galaxen!


Vi har haft ett par helt grymma spår den senaste tiden! Galet kul!
I helgen så fick vi ett spår med förledningar som hade samma liggtid, inga problem!
Avslutade med ett spår där vi för första gången fick spåra över vårt eget spår! WOW! Samson kämpade verkligen och det var ju även gruppen som gick med i spåret som hade passerat. En tuff nöt att knäcka! Men det löste vi!Igår så la Christin ett spår i skogen till Samson. Nu snackar vi spårläggaren från yttre galaxen! Hon körde på virrvarr (tyvärr sket  Samson i det), vinklar av alla former, hon gnuggade sig mot träden som Baloo,hon kröp i spåret, fixade förledningar av både två och fyrbenta och gjorde ett spännande slut där Gun-Britt satt och väntade på Samson!


Alla föremål kom in och med ett enda felsteg (vid en övergång över motionsspåret) så jobbade Samson helt grymt och i kärnan hela spåret! Jag var rätt nöjd när vi var klara, ikväll så blev jag sjukt nöjd! Det gick lixom inte in i huvudet när vi stod där ute hur bra han spårat....

Det gäller att dra upp spårkondisen nu och sen lägga krut på att ha mycket nya spårläggare samt spännande övningar som skapar motivation.
Men även lite krav på ex markeringarna som han slarvat med...

Elsa fick även hon ett spår och eftersom jag glömt hennes halsband så fick hon spåra i sele. Vilket medförde att fröken ÅLADE sig genom halva spåret!
Tror ni att vi skrattade åt henne?

Hann till gymmet en sväng, åkte sen hem och hämtade cykel för att åka tillbaka tiöl skogen och köra ett dragpass! Sketakul!

Har just fått höra att det kört ihop sig på tisdagar i gruppen på södra, så nu blir det bara torsdagar där för Samson. Vilket  nu kommer resultera i galet mycket fys så han kan ge järnet på torsdagar!
Man får göra det bästa av situationen och i värsta fall så tävlar vi inte om ett pass i veckan inte räcker till. Men det är ju dumt att ge upp i förtid!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar