onsdag 19 december 2012

Lilla sessan är sjuk.....


Vaknade och tittade ner på mina hundar, de vet att det kommer kosta dem livet och en saftig faktura om man ens rör mig på morgonen om jag inte bett om det. Men tydligen så talar mitt andetag om för dem om jag är på väg upp eller inte, så sekunden senare så kastar sig Samson mot köket i syfte att göda sitt lilla hull en sväng. Elsa hakar på men tar inte vägen under bordet som hon brukar. Konstigt.
Mat serveras och en snabb kiss utanför så jag kan äta frukost innan vi ska koppla på släp och åka och träna. Elsa kissade och var raketsnabb in igen. Konstigt.
Jag sa åt dem att gå och lägga sig och hällde upp te, medan jag stod och bredde en macka så gluttar jag bort mot hundarna, Samson tumlar rundor i sin BIA-bädd som vanligt men Elsa som brukar ligga och titta lite nyfiket på honom (man vår inte leka inomhus) hade en helt avspänd blick. Konstigt.
Satte mig ner och slog på datorn och bläddrade i boken som skulle stå för dagens plugg och då inser jag att hon faktiskt sluter sina ögon med jämna mellanrum. Konstigt.
Fram med temp och visitation påbörjades. Jodå, det luktade halsont och när jag undersökte halsen så insåg jag att hon hade rätt ont i halsen och tempen låg på 39,0 mot normala 38,3. Tempa vid lunch igen och se vad som händer.

Tänk vad små deltajer man känner till hos sin hund som får en att reagera så snabbt?

Tur i oturen är väl att vi slipper magsjuka som går på Ekerö och Bromma, så vi håller oss hemma tills faran är över! Håller tummarna för att Samson klarar sig...3 kommentarer: